Pixars næste kortfilm er en fortsættelse til "Op"

Carl skal på date!

Pixar har løftet sløret for den animerede kortfilm, som kan ses i biografen som optakt til selskabets næste spillefilm, "Elementært".

Og der er tale om en kort fortsættelse til en af selskabets mest elskede perler: "Op" fra 2009.

Se også: Mød indbyggerne i Element City i ny farvestrålende trailer til Pixars "Elementært"

Kortfilmen bærer navnet "Carl's Date" og byder – som titlen antyder – på et gensyn med ballonsælgeren Carl Fredericksen, som vel at mærke skal på venskabelig date og altså ikke en romantisk en af slagsen.

Det har kortfilmens instruktør, Bob Peterson, afsløret over for pressen i USA jvf. Empire Magazine. Peterson har også skrevet kortfilmen, og han lægger desuden stemme til Carls trofaste hund, Dug. Peterson var også co-instruktør og manuskriptforfatter på Pete Docters oprindelige animerede spillefilm, som vandt to Oscars.

Peterson har også slået fast, at Pixar ikke har andre "Op"-fortællinger i ærmet, så "Carl's Date" bliver formentlig punktummet i historien om Carl Fredericksen – også ovenpå skuespilleren Ed Asners død i 2021. Asner nåede dog at indtale sine replikker til "Carl's Date", før han gik bort.

Både "Carl's Date" og "Elementært" kan opleves i de danske biografsale fra og med den 15. juni. Se plakaten til kortfilmen her:

Kommentarer

Pixars næste kortfilm er en fortsættelse til "Op"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen