"Playmobil: The Movie" er allerede et historisk flop

Kun to gange tidligere i filmhistorien har en film, der udkommer i over 2.000 biografsale, klaret sig så skidt under sin åbningsweekend.

Filmen handler om det kendte, tyskproducerede legetøj, og den er instrueret af Lino DiSalvo, som bl.a. har arbejdet på Disneys første "Frost"-film.

Men alt imens "Frost 2" fortsat skovler millioner af dollars ind dagligt, så indtjente "Playmobil: The Movie" blot 660.000 dollars på tværs af hele 2.337 biografsale i sin åbningsweekend. Det vil sige, at filmen indtjente omtrent 282 dollars (1.900 kroner) pr. biograf.

Ovenpå en masse dårlige anmeldelser var filmens distributør, STX, formentlig forberedt på at fejle ved billetlugerne, idet de flere steder havde nedsat billetpriserne til sølle 5 dollars pr. stk.

Men lige meget hjalp det. "Playmobil: The Movie" debuterede på en skuffende 14.-plads ved de amerikanske billetluger, selvom den endda har stjerner som Daniel Radcliffe ("Harry Potter"-filmene) og Anya Taylor-Joy ("Glass") på rollelisten.

Selv "Charlie's Angels"-rebootet, der har været ude i fire uger i USA, tjener p.t. flere penge pr. biograf end "Playmobil: The Movie" (1.088 dollars), og det samme gælder tilmed sci-fi-filmen "Ad Astra" med Brad Pitt, der har været ude i 12 uger (303 dollars).

3D-animationsfilmen blev oprindeligt døbt "Playmobil Filmen" herhjemme, men der er ikke længere nogen planer om at udgive filmen i de danske biografer. Forståeligt nok.

Kommentarer

"Playmobil: The Movie" er allerede et historisk flop

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen