Plottet afsløret til Nicolas Winding Refns spionfilm

Nicolas Winding Refn er kendt for at skabe anti-helte såsom Kim Bodnias Frank i "Pusher", Tom Hardys Charles Bronson i "Bronson", Mads Mikkelsens One-Eye i "Valhalla Rising" og nok den mest anerkendte, Ryan Goslings Driver i "Drive". Det lyder til, at hans næste film, "The Avenging Silence", byder på en protagonist af samme skuffe.

Filmen fokuserer på en tidligere europæisk spion, der accepterer en fortrolig mission fra en japansk forretningsmand, som har eksil i Frankrig, om at gøre det af med den mest forræderiske Yakuza-chef i Japan. Seks år forinden medførte en mislykket mission en skade på hans stemmebånd, så spionen blev stum og arbejdsløs. Han bliver dog overtalt til at opspore og dræbe lederen af den farligste Yakuza-familie i Japan.

James Bond-forfattere

Refn har selv været forfatter til manuskriptet sammen med James Bond-forfatterne Neal Purvis og Robert Wade, så man kan helt sikkert forvente en masse spionage i denne film. Makkerparret har således været medforfattere på "The World Is Not Enough", "Die Another Day", "Casino Royale", "Quantum of Solace", "Skyfall" og senest "Spectre".

Refn udtaler selv om den kommende film:

"Jeg har altid ønsket at lave en spionfilm. Dette er et emne og en karakter, jeg har været fascineret af, lige siden jeg var helt lille. Jeg har besøgt Japan mange gange i de sidste par år for at promovere 'Drive' og 'Only God Forgives', og jeg ser det som den perfekte ramme for en karakter, jeg har skabt, kaldet Silence. Og med den baggrund, Neal Purvis og Robert Wade har med spionfilm, følte jeg, at de var de perfekte forfattere at samarbejde med på 'The Avenging Silence'."    

Kommentarer

Plottet afsløret til Nicolas Winding Refns spionfilm

 • 0

  De replikker skriver hvis sig selv :p 

  Marcogodttosset11-01-17 21:07

 • ★★★★0

  Jeg kan ikke ryste billedet af mig, hvor han sad og hylede i Den 11. Time. Han er for mig altid forbundet med ynk. Pusher var fed, Valhalla var jeg nærmest vred over at have spildt tid på. Tror ikke han er min kop the.

  davenport11-01-17 21:08

 • ★★★★0

  Selvom hans sidste film var noget hø, afholder det ikke mig at se frem til denne her. Man ved aldrig, hvad det bliver med Refn. Kan han bare beherske sig selv og holde op med at eksperimentere og bare fortælle en god, simpel historie med hans gode visuelle evner, så bliver det med garanti en rigtig god film. 

  Babo11-01-17 21:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen