Pokémon måske på vej til det store lærred i live-action-film

Med mindre man har boet under en sten i den seneste tid, vil fænomenet Pokémon GO sandsynligvis lyde bekendt: Appen, hvor granvoksne mennesker jagter virtuelle monstre i den virkelige verden.

På grund af appens store succes er Pokémon atter blevet interessant i Hollywood, og selvom en film baseret på franchisen længe har været i støbeskeen, forlyder det nu, at Legendary Pictures forsøger at få en aftale på plads til en live-action-film.

Det har tidligere være rygtet, at "Chronicle"-manuskriptforfatteren Max Landis skulle skrive en film baseret på Pokémon, men om han også vil være involveret, når projektet sættes i gang, vides endnu ikke.

Det er ligeledes uvist, om eller i hvor høj grad en kommende film vil blive baseret på Pokémon GO, eller om den blot vil tage udgangspunkt i de populære trading cards og animationsserier fra 90'erne.

Kommentarer

Pokémon måske på vej til det store lærred i live-action-film

 • ★★★★0

  Kan dog umuligt blive mere fantastisk end "Super Mario Bros." :) 

  Riqon13-07-16 12:04

 • ★★★★0

  Selvom det oss' står i den oprindelig nyhed, tillader jeg mig at tvivle lidt på, at det skulle være pga. Pokémon Go, at der pludselig kommer skred i tingene. Appen blev lanceret for en uge siden og det lyder lidt spøjst, at Hollywood skulle reagere så hurtigt. :)

  Bruno13-07-16 12:12

 • ★★★0

  De må jo ride med på hypen, inden den forsvinder :)

  Rasmus Drews13-07-16 12:20

 • ★★★★0

  Baseret på Angry Birds, tillader jeg mig stadig at tvivle. :)

  Bruno13-07-16 12:33

 • 0

  Pokémon Go er ufattelig vanedannende! Gotta catch 'em all!

  benjamin5113-07-16 13:35

 • ★★★★0

  Finder det ikke usandsynligt, at lanceringen af Pokemon Go og planerne om en film hænger sammen, og at appens popularitet sætter skub i tingene. Tværtimod er det vel præcis sådan de tænker i Hollywood. Og netop pokemon har jo gjort det før, udgivet og suppleret sig selv på flere platformer. De er franchise experts. 

  Riqon13-07-16 15:15

 • ★★★★0

  Så var der nogen, som sagde noget om en 20 års fødselsdag også. Det vil de sikkert også bruge som undskyldning for at launche det ene og det andet. 

  Riqon13-07-16 16:40

 • ★★★★0

  Helmer viste mig lige den app... For helvede det er åndsvagt, men jeg kan godt se det vanedannende i det. Tror det tærer en del på både batteri og megabytes ;)

  davenport13-07-16 17:01

 • ★★0

  De må jo ride med på hypen, inden den forsvinder :)

  Hypen der har varet i 20 år :D tror ikke lige den sådan forsvinder. 

  Har selv ventet på en pokemon film med live action, dog tror jeg ikke det bliver nogen go film men er godt nok nysgerrig på hvordan de vi lave det. Max Landis kan jeg dog ikke fordrage, hans personlighed og nogen gang hans lidt for vilde ideer.

  MOVIE100013-07-16 18:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen