"Præsidentens mænd"-stjerne slutter sig til "Godzilla: King of the Monsters"

Optagelserne bliver snart skudt i gang til "Godzilla: King of the Monsters" – opfølgeren til Legendary Pictures' "Godzilla" fra 2014 – og der er derfor ved at blive lagt sidste hånd på castingen til filmen.

Således har Bradley Whitford, som nok er mest kendt for sin rolle som Josh Lyman i tv-serien "Præsidentens mænd", nu skrevet under på at medvirke. På amerikansk tv gik serien under titlen "The West Wing", og Whitford spillede en af præsidentens betroede rådgivere, der hjalp med at manøvrere igennem alskens politiske intriger. Nu går han altså i krig med nogle bæster af en helt anden karakter (og størrelse).

Whitford kunne tidligere på året ses i thrilleren "Get Out" og er den seneste til at skrive sig på rollelisten til monsterfortsættelsen. Tidligere har filmen også tilføjet O'Shea Jackson Jr. ("Straight Outta Compton"), Thomas Middleditch ("Silicon Valley") og Charles Dance (Tywin Lannister i "Game of Thrones"), mens Ken Watanabe og Sally Hawkins vender tilbage til deres roller fra den første film.

Endnu vides der ikke meget om plottet, udover at den vil følge en familie, der må formodes at blive viklet ind i de gigantiske skabningers altødelæggende tvekamp. Familien består denne gang af Kyle Chandler ("Bloodline") og Vera Farmiga ("The Conjuring") samt Millie Bobby Brown (Eleven i "Stranger Things") som deres datter.

Michael Dougherty, der tidligere har instrueret "Trick 'r Treat" og "Krampus", har erstattet Gareth Edwards bag kameraet, og det rygtes, at kæmpeøglen i denne ombæring skal op imod et par af de klassiske modstandere fra den japanske filmserie, bla. Mothra og King Ghidorah. Og så venter også en kamp mod selveste Kong i 2020. Men først står den altså på "Godzilla: King of the Monsters", der indtil videre står til at få dansk premiere 21. marts 2019.

Kommentarer

"Præsidentens mænd"-stjerne slutter sig til "Godzilla: King of the Monsters"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen