Premieren på "Kingsman"-prequel udskydes syv måneder

Vi skal altså vente et stykke tid endnu på Matthew Vaughns "The King's Man".

Filmen var oprindeligt udset til at udkomme i de danske biografer den 13. februar næste år. Men både herhjemme og i udlandet udkommer den tredje "Kingsman"-film nu først i september 2020.

Det vides ikke, hvorfor filmen først udkommer næste sommer i stedet for næste vinter, men der er ingen forlydender om problemer under indspilningerne.

Læs også: "Kingsman"-skuespiller: Kritikken af "Kingsman 2" var uretfærdig

"The King's Man" er en prequel til "Kingsman: The Secret Service" (2014) og "Kingsman: The Golden Circle" (2017), og filmen skildrer skabelsen af den superhemmelige spion-organisation Kingsman.

I "The King's Man" må en enkelt mand tage kampen op mod en forsamling af nogle af klodens mest gemene tyranner og stoppe dem, inden de starter en altødelæggende krig, der truer med at udslette millioner af mennesker. 

Matthew Vaughn, der stod bag kameraet på de første to "Kingsman"-film, er tilbage i instruktørstolen, og på rollelisten finder vi navne som Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Aterton, Tom Hollander, Charles Dance og Stanley Tucci. Traileren kan ses herunder:

Kommentarer

Premieren på "Kingsman"-prequel udskydes syv måneder

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen