"Prometheus 2" skifter - igen - navn

Tilbage i september kunne Ridley Scott fortælle, at den kommende fortsættelse til "Prometheus" ikke ville få titlen "Prometheus 2" - og faktisk slet ikke ville hedde noget med Prometheus. I stedet skulle filmen hedde "Alien: Paradise Lost". Men i en nyt interview med Scott kan Indiewire nu afsløre, at filmen tilsyneladende igen skifter titel.

Ifølge Scott vil filmen nu komme til at hedde "Alien: Covenant". Ordet Covenant kunne angive den pagt, der i mange religioner er mellem menneskeheden og gud.

Scott fortæller også, at filmen som efter planen starter optagelser til februar. Den er sat til at få premiere til maj 2017.

Kommentarer

"Prometheus 2" skifter - igen - navn

 • ★★★★0

  Manden finder på nogle underlige titler i disse tider, som måske nok lægger sig op ad hans egne fantasier og fortolkninger, men catchy er de altså ikke.

  Jeg undrede mig også over "Exodus: Gods and Kings" - måske særligt fordi dens udgangspunkt var en monoteistisk religion, og at der derfor på historiens egne præmisser kun findes én Gud. Jeg synes ikke titlen gav mere mening efter jeg havde set den. Det havde været bedre bare at kalde den "Exodus". 

  "Prometheus" lød dog ret fedt.

  Problemet med "Alien: Paradise Lost" og "Alien: Covenant" er dog bl.a., at når vi hører "Alien", så tænker vi straks på den legendariske xenomorph, som han ikke har nogen intentioner om at have med i filmen. Jeg tør også næsten vædde på, at der hverken kommer til at være noget paradis eller nogen pagt i filmene. 

  *sigh* 

  Riqon15-11-15 14:44

 • 0

  ^Alt ovenstående:-) Mht. emnet:-(

  Som den Dwayne and Ripley "fanbois" jeg nu er;-P 

  Mere Sci-Fi er godt - mindre Sci-FI er..

  Måske VII kan skabe "overdrev" som IV gjorde det.  Og der derved kan komme et par 'stjerner'?

  I want to believe;-)

  PS. Bekymrer mig efterhånden en smule! Så megen TV-Serie, jeg dyrker fremfor det store lærred:-(

  Gasivodo15-11-15 21:20

 • ★★★0

  @Riqon: Er det ikke også lidt det der med at lave titler indeholdende ":"? Det virker som om man ikke helt kan bestemme sig synes jeg :)

  Det sagt så var titlen godt nok det mindste problem ved Exodus...

  gi-jones15-11-15 21:24

 • ★★★★0

  gi-jones: Enig. Det kan vel til dels forsvares ved en stor franchise, hvor man bruger franchisens navn (fx "Star Wars", "Terminator" eller "Alien") og så en titel på den specifikke historie i tillæg. Men det gav ingen mening ved "Exodus". Men som du siger, intet gav mening ved den. 

  Riqon16-11-15 09:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen