"Psycho Goreman 2" er i støbeskeen

Manden bag den blodige horror-komedie, Steven Kostanski, er i fuld gang med forarbejdet på fortsættelsen.

Der var ikke meget at grine af i 2020, men et af sidste års mest uventede angreb på lattermusklerne kom fra gyserkomedien "Pscyho Goreman", som blev skamrost af kritikerne og tilmed vandt priser på flere filmfestivaler.

I filmen møder vi et ondsindet monster fra det ydre rum, der ligner en krydsning mellem Thanos og dæmonerne fra "Hellraiser".

Et ungt søskendepar fra en mindre amerikansk by kommer ved en fejl til at slippe ham fri, men søsteren finder ud af, at hun faktisk kan kontrollere galakse-gargoylen – som hun døber Psycho "PG" Goreman – ved hjælp af en speciel amulet. Derefter forvilder PG og pigen sig ud i alskens blodige og humoristiske unoder.

Se også: Traileren til den første "Psycho Goreman"

"Pscyho Goreman" blev både skrevet og instrueret af Steven Kostanski, som også har arbejdet i makeup-afdelingen på bl.a. "Star Trek: Discovery" og "Suicide Squad". Og i et interview med Bloody Disgusting afslører Kostanski, at han arbejder hårdt på at få søsat en toer:

"Jeg vil gerne lave en fortsættelse, der virkelig leverer varen. Jo mere folk elsker den første film, og jo mere de efterspørger en toer, jo mere tænker jeg: 'Shit, jeg bliver nødt til at levere mere,' og jeg arbejder på sagen."

Kostanski fortæller, at manuskriptet "Psycho Goreman 2" langtfra er færdigt, men at fortsættelsen heller ikke kan komme ud af starthullerne, før en masse kontraktforhandlinger – og dertilhørende rettighedsspørgsmål – er overstået.

Til gengæld er en "Psycho Goreman"-tegneserie på trapperne, som man stadig kan nå at være med til at kickstarte her.

Kommentarer

"Psycho Goreman 2" er i støbeskeen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen