"Punisher"-stjerne får rolle i "The Sopranos"-film

Der er blevet sat ansigt på flere af spillerne i den kommende forhistorie til "The Sopranos".

Rollelisten er ved at blive stykket sammen til "Sopranos"-filmen "The Many Saints of Newark", og nu er en håndfuld nye navne blevet afsløret. Hovedrolleindehaveren fra Netflix' "The Punisher", amerikanske Jon Bernthal, har således sluttet sig til projektet – og det har han i selskab med "The Conjuring"-stjernen Vera Farmiga.

Derudover har man sikret sig Corey Stoll, der sidste år portrætterede Buzz Aldrin i Damien Chazelles "First Man", samt Billy Magnussen, som senest deltog i løjerne i "Game Night", men i år er aktuel med "Velvet Buzzsaw" og genindspilningen af "Aladdin". Fælles for alle fire er dog, at vi endnu ikke ved, hvilke roller de kommer til at spille i den kommende forløber til gangsterserien.

foregår under 60'er-optøjer

Spillefilmen forventes at kredse om raceurolighederne i New Jersey i 1960'erne. Allesandro Nivola ("Ulydighed") er i forvejen med på holdet og skal give den som Dickie Moltisanti, faderen til Christopher Moltisanti-karakteren fra den oprindelige serie.

David Chase – skaberen af "The Sopranos" – har i samarbejde med producer Lawrence Konner skrevet manuskriptet til den nye film, som instrueres af Alan Taylor. Taylor har bl.a. spillefilmene "Thor: The Dark World" og "Terminator Genisys" samt adskillige afsnit af både "The Sopranos" og "Game of Thrones" på samvittigheden.

Kommentarer

"Punisher"-stjerne får rolle i "The Sopranos"-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen