Put on your happy face: "Joker 2" har fået en premieredato

Fortsættelsen til megahittet om den sminkede superskurk bliver en musical – og Lady Gaga skal måske spille Harley Quinn.

I kølvandet på den opsigtsvækkende nyhed om, at Warner Bros. har skrottet en af selskabets helt store superheltesatsninger, "Batgirl", er der nu kommet en mere positiv melding fra DC-lejren: Fortsættelsen til Todd Philips' "Joker" har nemlig netop fået en premieredato.

Fans af den sminkede galning skal sætte kryds i kalenderen ved den 4. oktober 2024, hvor efterfølgeren til megahittet fra 2019 får premiere i de amerikanske biografer. Den udkommer formentlig samtidigt (eller endda lidt før) herhjemme.

Læs også: Christian Bale er klar på at spille Batman igen – hvis Christopher Nolan instruerer

Filmen har fået den noget særegne og fransksprogede titel "Joker: Folie à Deux", som direkte oversat betyder "delt galskab". Begrebet bruges inden for psykiatrien til at betegne en delt psykisk forstyrrelse.

Superstjernen Lady Gaga har som tidligere rapporteret været i forhandlinger om rollen som Jokerens udkårne, Harley Quinn. Skulle "A Star is Born"-stjernen ende med at få rollen, så får Gaga lov til både at spille skuespil og synge i "Joker: Folie à Deux", fordi filmen simpelthen bliver, ja, en musical.

Oscar-belønnede Joaquin Phoenix vender naturligvis tilbage som Jokeren himself, mens Todd Philips igen vil dirigere løjerne bag kameraet.

"Joker: Folie à Deux" udkommer som nævnt i de amerikanske biografsale den 4. oktober 2024 – fem år efter premieren på "Joker".

Kommentarer

Put on your happy face: "Joker 2" har fået en premieredato

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen