Queen Latifah lander hovedrolle i Netflix-thrilleren "End of the Road"

Skuespilleren var sidst aktuel i en film tilbage i 2017.

Queen Latifah var her, der og allevegne tilbage i starten af 00'erne, hvor hun havde sin andel i komedier og romantiske film. Hun blev sågar Oscar-nomineret for sin indsats i musicalhittet "Chicago".

Det er dog ikke meget, man efterhånden ser til den 50-årige skuespiller/musiker i film, da hun efterhånden gør sig mest i tv-serier.

Latifah har dog scoret en hovedrolle i den kommende Netflix-thriller "End of the Road". Den handler om enken Brenda, der sammen med sin familie bliver strandet i New Mexicos øde ørkenlandskab, hvor en mystisk morder gemmer sig i vildnisset.

Læs også: Netflix-brugere har streamet over 2 milliarder(!) timers film med Adam Sandler

Filmen bliver Queen Latifahs første film siden "Girls Trip" fra 2017. Det lader dog til, at hun har har fået et godt samarbejde med Netflix. Tidligere på året medvirkede hun i Ryan Murphys glamourøse serie "Hollywood", og næste år kan hun ses i Adam Sandlers kommende Netflix-film, "Hustle".

"End of the Road" instrueres af Millificent Shelton, som har været instruktør på et hav af forskellige tv-serier, såsom "30 Rock" og "The Flash". Det vides ikke, hvornår "End of the Road" får premiere på streamingtjenesten.

Kommentarer

Queen Latifah lander hovedrolle i Netflix-thrilleren "End of the Road"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen