Queen-biopic'en "Bohemian Rhapsody" finder Bryan Singers afløser

Publikum må håbe på, at den nye instruktør er i stand til at levere a kind of magic for at få filmen om Freddie Mercury og det sagnomspundne band i mål til tiden.

Ifølge Dealine har Fox nu – under pressure, antager vi – fundet den instruktør, der skal erstatte den fyrede Bryan Singer, som oprindeligt instruerede Queen-biopic'en "Bohemian Rhapsody" om den legendariske, engelske rock-gruppe med den karismatiske Freddie Mercury i front. 

Valget er faldet på Dexter Fletcher ("Eddie the Eagle"), som vil genoptage arbejdet på filmen i næste uge. Det formodes, at det vil tage ca. 2 uger at få de sidste optagelser i kassen, medmindre Fletcher vælger at foretage re-shoots. Herefter vil han tage kontrol over post-produktionsfasen. Det er stadig meningen, at "Bohemian Rhapsody" skal have premiere i december næste år med Rami Malek ("Mr. Robot") i den krævende rolle som rock-ikonet Freddie Mercury, der døde af AIDS i 1991. 

Fletcher har desuden flere gange befundet sig foran kameraet som skuespiller, og det blandt andet i Matthew Vaughns "Kick-Ass" fra 2010, og han er endvidere sat i forbindelse med at instruere endnu en biopic om et rock-ikon, nemlig Elton John.

Kommentarer

Queen-biopic'en "Bohemian Rhapsody" finder Bryan Singers afløser

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen