Quentin Tarantino boykottes af politiet

Ved en nylig demonstration mod politibrutalitet, "Rise Up October", deltog instruktøren Quentin Tarantino, som ikke lagde fingre imellem, da han skulle sætte ord på de mange hændelser, hvor især sorte amerikanere er blevet dræbt af det amerikanske politi.

"Når jeg ser mordere, står jeg ikke passivt til... Jeg bliver nødt til at kalde et mord for et mord, og jeg bliver nødt til at kalde mordere for mordere," sagde Tarantino.

Ikke overraskende faldt udtalelsen ikke i god jord hos politiet, der nu opfordrer til boykot af Tarantinos kommende film, "The Hateful Eight." Indtil videre har politiafdelinger i New York, Los Angeles, Orange County, New Jersey, Chicago og Philadelphia valgt at tilslutte sig boykotten, og samtidig opfordrer politiet folk til ikke at yde beskyttelse eller teknisk support til Tarantinos film.

Det har dog ikke fået instruktøren til at ryste på hånden, og han udtaler nu, at politiet i stedet for at håndtere problemet med politibrutalitet har valgt at bruge tid på at miskreditere og intimidere ham.

Om boykotten får konsekvenser for "The Hateful Eight", vil vise sig, når filmen får premiere til januar.

Kommentarer

Quentin Tarantino boykottes af politiet

  • 0

    Nu skal jeg ikke gøre mig selv til ekspert, men Hr. Tarantino har IKKE skudt på nogen eller noget som helst! Korrekt?

    Godt så! Skal hermed stadig se: 8 mennesker med interessant meget ondt i røven(DK oversættelse)*

    *Stripes (1981) ;-P

    Gasivodo 6-11-15 00:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen