Rapperen Lil Yachty skal muligvis spille hovedrollen i en film baseret på kortspillet Uno(!)

Filmen beskrives som en heist-film, der foregår i et undergrunds hip-hop-miljø. Men hvordan familiekortspillet Uno spiller en rolle aner ingen... endnu.

Med film som "Battleship", "Dungeons & Dragons" og "Clue" har det vist sig, at man sagtens kan lave film baseret på klassiske bræt- og kortspil af forskellige, spøjse varianter, selvom familievenlige spil ikke lige umiddelbart lægger op til store filmfortællinger.

En film baseret på Monopoly skulle angiveligt være på vej med Kevin Hart ("Jumanji: The Next Level") i hovedrollen, men nu kommer et fra-spil-til-film-projekt, som for alvor ligger i den mere kulørte ende.

Læs også: Nye "G.I. Joe"- og "Dungeons & Dragons"-film på vej

Mattel Films er gået sammen med den Grammy-nominerede rapper Lil Yachty for at lave en film baseret på det klassiske kortspil Uno.

De fleste kender nok det kulørte kortspil, hvori fire farver indgår, og hvor man slynger kort med diverse tal ud på bordet, indtil man til sidst har nul kort på hånden.

Lil Yachty skal producere filmen og muligvis også spille hovedrollen. Filmen beskrives endvidere som en heist-film, der foregår i Atlantas hip-hop-undergrundsmiljø. Hvordan det farverige kortspil så spiller en rolle, melder historien intet om. Vi bliver forhåbentlig klogere inden for kort tid...

Mattel arbejder efter sigende også på at lave film baseret på noget af deres mest populære legetøj såsom Barbie, Hot Wheels og den såkaldte Magic 8 Ball. Vi glæder os til, at selskabet lægger kortene på bordet og gør os klogere på sagerne.

Kommentarer

Rapperen Lil Yachty skal muligvis spille hovedrollen i en film baseret på kortspillet Uno(!)

 • ★★1

  Der var da et terningespil, der ville passe bedre til ham, høhøhø...

  Weird_J 8-02-21 11:36

 • ★★★★★0

  Vi bliver forhåbentlig klogere inden for kort tid...

  Smoooth :)

  Jeg er i hvert fald sikker på at denne film bliver en éner. 

  Lars! 8-02-21 21:32

 • ★★★0

  U(h) No!

  MOVIE1000 8-02-21 23:04

 • 0

  "Filmen beskrives endvidere som en hest-film, der foregår i Atlantas hip-hop-undergrundsmiljø."

  Jeffe 9-02-21 07:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen