Regé-Jean Page og Glen Powell får hovedrollerne i "Butch Cassidy and the Sundance Kid"-tv-serie

Amazon Studios puster nyt liv i fortællingen om de legendariske western(anti)helte.

Ganske vist spillede de kun over for hinanden i to film, men Paul Newman og Robert Redford vil for altid være kendt som et af filmhistoriens bedste makkerpar takket være to fortryllende filmklassikere: "The Sting" (på dansk: "Sidste stik") og "Butch Cassidy and the Sundance Kid".

Så det er mildest talt dristigt (nogle vil måske snarere sige dumdristigt), at Amazon Studios nu vælger at vandre i d'herrers fodspor og producere en nyfortolkning af netop "Butch Cassidy and the Sundance Kid".

The Hollywood Reporter rapporterer, at en tv-serie baseret på George Roy Hills Oscar-belønnede western fra 1969 er i støbeskeen. Og man har sågar fundet de to skuespillere, der skal løfte arven efter Newman og Redford: Regé-Jean Page og Glen Powell.

Læs også: Kevin Costners kommende western "Horizon" bliver delt op i fire film

Page er bedst kendt for sin gennembrudsrolle i Netflix-hittet "Bridgerton", og han optrådte senest som hensynsløs CIA-chef i Russo-brødrenes storstilede actionbrag, "The Gray Man". Han skal spille Butch Cassidy, som blev spillet af Newman i den oprindelige film, og som står i spidsen for en bande lovløse cowboys.

En af dem er den fandenivoldske Sundance Kid, som oprindeligt blev spillet af Redford, og som i Amazons serie skal spilles af Glen Powell. Powell spillede for nylig den noget rapkæftede jagerpilot Jake 'Hangman' Seresin i "Top Gun: Maverick".

I den oprindelige film flygter Cassidy og Sundance fra både deres gamle kumpaner og ordensmagten efter et fejlslagent togrøveri. Vi ved dog ikke, hvor tæt Amazon-serien vil lægge sig op ad plottet i originalfilmen – Variety skriver faktisk, at serien vil udfolde sig i et "alternativt USA", så det er ikke utænkeligt, at serien vil flytte handlingen til et alternativt, men nutidigt univers.

Seriens manuskript skrives af fætrene Kaz og Ryan Firpo ("Eternals"), mens de førnævnte Russo-brødre, Joe og Anthony, producerer løjerne i samarbejde med seriens to stjerner.

Og apropos Regé-Jean Page og Russo-brødrene, så kan du herunder se Moovy TV's eksklusive "The Gray Man"-interviews med d'herrer og deres kollegaer:

Kommentarer

Regé-Jean Page og Glen Powell får hovedrollerne i "Butch Cassidy and the Sundance Kid"-tv-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen