Remake af "Barneleg" på vej - måske uden Chucky

Producerne bag Stephen Kings "It" kaster sig over endnu en gyserklassiker.

Efter overvældende succes med genindspilningen af Stephen Kings "It" har producerne David Katzenberg og Seth Grahame-Smith nu kastet sig over endnu en gyserklassiker, nemlig "Child's Play" – eller "Barneleg" på dansk.

Selskabet MGM står bag og ønsker efter sigende at få projektet igennem hurtigst muligt med en produktionsstart i september i år.

For nogle måneder siden kunne vi fortælle, at skaberen af "Barneleg", Don Mancini, i øjeblikket arbejder på en tv-serie om dræberdukken, som stadig er undervejs, og som skal agere fortsættelse til de foreløbigt syv film i franchisen. Måske netop derfor vil den kommende genindspilning tage udgangspunkt i en helt ny historie.

Ifølge de foreløbige rygter vil filmen følge en gruppe børn, som står overfor en teknologisk overlegen dukke og altså ikke den klassiske Good Guys-dukke som Chucky. Projektet kompliceres yderligere af, at Universal ejer en del af rettighederne til "Barneleg". Brad Dourif – som er stemmen bag Chucky – er indtil videre med i produktionen af tv-serien.

Vi må derfor forvente, at vi inden længe står overfor hele to dræberdukker. Spørgsmålet er så bare, om originalen eller efterfølgeren vil klare sig bedst.

Kommentarer

Remake af "Barneleg" på vej - måske uden Chucky

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen