Remaket af legendarisk "Star Wars"-videospil er sat på pause på ubestemt tid

Remaket af det måske bedste "Star Wars"-spil nogensinde, "Knights of the Old Republic", har fået lange udsigter.

Sidste efterår annoncerede Lucasfilm Games, at et remake af det klassiske "Star Wars"-videospil "Knights of the Old Republic" var i støbeskeen. Vi fik endda en kort teaser-trailer til at forsøde ventetiden

Nu lader det til, at udgivelsen af den opdaterede udgave af spillet har lange udsigter. Udviklingen af remaket er nemlig blevet sat på pause på ubestemt tid. Det skyldes angiveligt den demo, som spiludviklerne hos Aspyr har forelagt Lucasfilm Games. Den faldt efter sigende i så dårlig jord, at Aspyr i kølvandet på den kølige modtagelse afskedigede remakets art director, Brad Prince, og spillets design director, Jason Minor. 

Aspyr har arbejdet på "Knights of the Old Republic"-remaket de sidste tre år, men lige nu er studiets fortsatte involvering i udviklingen af videospillet usikker.

Se også: Første filmiske trailer til videospillet "Star Wars Jedi: Survivor" er landet

I maj kom det frem, at Aspyrs moderselskab, Embracer, ville assistere projektet, og der spekuleres nu i, hvorvidt Embracer ender med helt at overtage udviklingen af remaket.

Lige nu er spillets fremtid altså uvis, men det forlyder, at fans af et af de bedste "Star Wars"-videospil nogensinde måske skal vente helt til 2025, inden de igen kan boltre sig i det klassiske RPG-videospils univers.

Handlingen i KOTOR finder sted flere tusind år før begivenhederne i Skywalker-sagaen og byder på en episk konflikt mellem de noble jedi-riddere og de onde sith-fyrster – fyldt til randen med fascinerede karakterer, eksotiske planeter og vilde plot-twists.

Det originale "Knights of the Old Republic" udkom i 2003 og blev udviklet af spilstudiet BioWare i et samarbejde med det hedengangne LucasArts.

Remaket af KOTOR udkommer efter planen til pc og PlayStation 5.

Kommentarer

Remaket af legendarisk "Star Wars"-videospil er sat på pause på ubestemt tid

  • 0

    Ak, men godt man har en af dedér PC'er, så det ikke betyder så meget alligevel.

    NSF29-07-22 09:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen