Renny Harlin laver den finske udgave af "Klassefesten 3"

Instruktøren bag "Cliffhanger" og "Die Hard 2" vender tilbage til sine finske rødder med et remake af "Klassefesten 3: Dåben".

Den 61-årige instruktør Renny Harlin er bedst kendt for sine actionprægede film op igennem 1980'erne og 1990'erne, der tæller titler som "Cliffhanger", "Die Hard 2", "Djævleøen" og "The Long Kiss Goodnight".

De seneste år har den finske instruktør dog skiftet Hollywood ud med Kina, og nu vender Renny Harlin helt tilbage til sine rødder. Filmmageren skal nemlig instruere det tredje kapitel i den finske remake-føljeton baseret på den danske "Klassefesten"-serie.

Se også: "Klassefesten"-skuespiller: Den gode historie er vigtigst

I den danske filmserie havde tredje kapitel titlen "Klassefesten 3: Dåben", mens den finske udgave går under det mundrette "Luokkakokous 3". 

Ligesom i Danmark har "Klassefesten"-filmene også været store biografsucceser i Finland. Der bor 5,5 mio. mennesker i landet, og de to film har tilsammen solgt 800.000 billetter.

Optagelserne til den tredje film begynder i næste måned under strikte corona-forhold, og filmen bliver da også en af de første film i Nordeuropa til at blive sat i produktion ovenpå den verdensomspændende pandemis udbrud.

Herunder kan du i øvrigt se Moovy TV's interview med de danske "Klassefesten"-drenge, som fra 5.24 af netop diskuterer deres tanker om de finske remakes:

Kommentarer

Renny Harlin laver den finske udgave af "Klassefesten 3"

  • ★★★★★★0

    Jeg har aldrig set nogle af de film, men baseret på trailere, har jeg fået indtrykket af, at det lidt er en dansk udgave af The Hangover-filmene.

    Zero Cool 5-06-20 08:12

  • ★★★★★★0

    Lige som man ikke troede han kunne synke lavere....Nå, i det mindste er det for Finland. Jeg har set et par af disse rædselsfulde danske komedier, heldigvis mens jeg fik løn.

    T. Nielsen 5-06-20 08:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen