"Resident Evil"-reboot har fundet sit cast

Den kommende film vil angiveligt være mere tro over for Capcoms oprindelige videospil end Paul W.S. Andersons filmserie.

Der er kun gået tre år, siden Paul W.S. Anderson afsluttede sin zombiefyldte "Resident Evil"-actionfilmsaga (baseret på Capcoms videospilserie af samme navn) med "Resident Evil: The Final Chapter". Men allerede nu er et reboot i støbeskeen, og både instruktør og skuespillere er blevet hyret.

Den nye film produceres af Constantin Film og vil efter sigende læne sig mere op ad videospilserien end Andersons film. Den nye film udfolder sig på en skæbnesvanger nat i Raccoon City i 1998. Det år, hvor byen blev opslugt af den såkaldte T-Virus, der gør folk til zombier.

I filmen vil flere af videospillets ikoniske karakterer optræde. Claire Redfield spilles af Kaya Scodelario ("Crawl"), Hannah John-Kamen ("Ant-Man and the Wasp") spiller Jill Valentine, Robbie Amell ("The Babysitter: Killer Queen") spiller Chris Redfield, Tom Hopper ("Game of Thrones") spiller Albert Wesker, Avan Jogia ("Zombieland: Double Tap") spiller Leon S. Kennedy, og Neal McDonough ("Star Trek: First Contact") spiller William Birkin.

Filmen bliver skrevet og instrueret af Johannes Roberts, der senest har instrueret "47 Meters Down: Uncaged". Overfor Deadline ytrer han: 

"Med denne film vil jeg gå tilbage til de to første spil og genskabe den uhyggelige oplevelse, som jeg havde, da jeg spillede dem for første gang. Samtidig vil jeg fortælle en jordnær og menneskelig historie om en lille, døende amerikansk by, som nutidens publikum kan relatere til."

Filmen har indtil videre ikke nogen udgivelsesdato, men efter planen udkommer den i biograferne.

Netflix INVESTERER OGSÅ i de levende døde

Johannes Roberts film er dog langt fra det eneste kommende "Resident Evil"-projekt. Netflix har nemlig hele to serier på vej, der er baseret på videospilserien.

Den ene er en live-action serie, der blot går under navnet "Resident Evil", og som er skabt af "Supernatural"-produceren Andrew Dabb. Serien er bygget op over to parallelle handlingsforløb – i det ene følger vi de to søskende Jade og Billie Wesker, der flytter til New Raccoon City, hvor de opdager, at deres far gemmer på skumle hemmeligheder. I det andet handlingsforløb er vi sprunget et årti frem i tiden, hvor T-Virusen har spredt sig til hele kloden.

Netflix har bestilt otte afsnit af serien, men vi ved endnu ikke, hvornår den udkommer, eller hvilke skuespillere der tropper op i serien.

Til sidst er der animationsserien "Resident Evil: Infinite Darkness", der vil omhandle Claire Redfield og Leon S. Kennedy. Der vides ikke meget om serien, andet end at den er sat til at udkomme næste år.

Der er altså masser af ting i vente for fans af Capcoms ikonske gyserserie, der fik sin debut på PlayStation i 1996. Serien populariserede gys i videospil med genren survival horror.

Kommentarer

"Resident Evil"-reboot har fundet sit cast

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen