Ridley Scott: Donald Trump er en tosse

Den 82-årige instruktør er bestemt ikke tilfreds med den amerikanske præsidents håndtering af coronakrisen.

Ridley Scott ("Alien", "Blade Runner") er rejst hjem til sit hus i Los Angeles, Californien, efter at optagelserne til hans historiske drama, "The Last Duel", blev stillet i bero på grund af coronavirussens udbrud.

Og i et helt nyt interview med Variety fastslår Scott, at det var fornuftigt at sætte produktionen på pause, hvorimod landets leder, Donald Trump, i den grad opfører sig unfornuftigt:

"Den her orangehovede fyr, der styrer landet, han er en tosse, er han ikke? Lige nu styres halvdelen af verden af idioter, mens den anden halvdel styres af tyraner. Der er kun ganske få værdige ledere, hvis du forstår, hvad jeg mener..."

Læs også: Ridley Scott om "Blade Runner 2049": "Den var alt for fucking lang!"

Scott er særligt bekymret for, at han vil blive ramt af coronavirussen, på grund af sin høje alder: "Jeg er meget forsigtig. Jeg vil altså gerne vende tilbage og færdiggøre min film med Matt Damon."

På grund af de udskudte optagelser bliver premieren på Scotts "The Last Duel" formentlig udskudt til engang næste år. Filmen foregår i Frankrig i 1300-tallet og har bl.a. førnævnte Damon, Ben Affleck og Adam Driver på rollelisten.

Mens han venter, bruger Scott det meste af sin fritid på at male.

Kommentarer

Ridley Scott: Donald Trump er en tosse

  • ★★★★0

    “Lige nu styres halvdelen af verden af iditoer, mens den anden halvdel styres af tyraner. Der er kun ganske få værdige ledere, hvis du forstår, hvad jeg mener..."


    Tja, det må jeg give ham mestendels ret i

    Bruce28-03-20 20:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen