Ridley Scott laver det autentiske morddrama "Gucci" med Lady Gaga

Det bliver Gagas første filmrolle siden hendes Oscar-nominerede præstation i "A Star Is Born".

Ridley Scott er stadig i gang med at lave sit historiske drama "The Last Duel" med Matt Damon og Ben Affleck, men han har allerede et nyt projekt i sigtekornet: "Gucci".

Som titlen antyder, handler filmen om modehuset Gucci – nærmere bestemt det meget omtalte mord på firmaets leder, Maurizio Gucci, i 1995.

MGM vandt rettighederne til at filmatisere historien foran bl.a. Netflix. Ridley Scott ville angiveligt have sagt nej til projektet, hvis filmen ikke også udkom i biffen.

Gaga får rollen som Patrizia Reggiania, Guccis ekskone, som blev dømt for at have hyret en lejemorder til at skyde Gucci, efter at hun fandt ud af, at hendes mand havde haft en affære.

Læs også: Ridley Scott: Donald Trump er en tosse

Den utrolige, sande historie blev gennemgået i Sara Gay Fordens bog "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed", som manuskriptet tager afsæt i. Manuskriptet skrives af den relativt ukendte italiener Roberto Bentivegna.

Filmen vil ikke blot udforske mordet, men også Gucci-imperiets historie, som åbenbart er spækket med interne magtkampe, intriger og enorme pengesummer.

"Gucci" har allerede fået en amerikansk premieredato, den 24. november 2021, men eftersom produktionen af Scotts "The Last Duel" er sat på pause på grund af coronavirussens udbrud, er det svært at sige, om filmen når at udkomme til tiden.

Kommentarer

Ridley Scott laver det autentiske morddrama "Gucci" med Lady Gaga

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen