Ridley Scott på tale til Disney-film

Instruktøren vender muligvis tilbage til fantasygenren, som han sidst stiftede bekendtskab med i Tom Cruise-filmen "Legend".

Endnu en tilføjelse til 80-årige Ridley Scotts bunke af mange projekter ser nu ud til at blive en realitet. Han har netop bevidst, at han er en umådelig effektiv filmskaber med "All the Money in the World", da han på ganske få uger inden filmens premiere genindspillede samtlige Kevin Spaceys scener med Christopher Plummer i stedet.

Med en række projekter allerede i støbeskeen er Scott nu i samtaler med Disney om at instruere en filmudgave af bogserien "The Merlin Saga", der er skrevet af T.A. Baron.

Bøgerne følger den unge troldmand Merlin, som med tiden bliver den vise mentor for Kong Arthur ifølge myten. Den Oscar-vindende "Ringenes herre"-manusforfatter Philippa Boyens skal skrive manuskriptet.

Filmmageren har som nævnt også en række andre projekter under udvikling, heriblandt en film baseret på Don Winslows krimibog "The Cartel" og muligvis en fortsættelse til "Alien: Covenant". Scott har sågar også holdt møder med Disney om en live-action-udgave af "Sværdet i stenen", og et Disney-projekt vil helt sikkert være noget andet for filmskaberen, der ikke tidligere i sin karriere har skænket familiefilmen som genre større tanke.

Kommentarer

Ridley Scott på tale til Disney-film

Log ind for at deltage i diskussionen