Ridley Scotts "The Martian" bliver til VR-oplevelse

Virtual Reality-spil hitter virkelig i øjeblikket, men også filmbranchen har åbnet øjnene for teknologiens unikke muligheder – inklusive folkene bag "The Martian".

I Ridley Scotts Oscar-nominerede sci-fi-film spiller Matt Damon astronauten Mark Watney, som strander på Mars efter en ulykke. Og nu kan man altså opleve flere af filmens nøglescener med egne øjne takket være "The Martian VR Experience", der netop er udkommet til PlayStation VR og HTC Vive.

Man får bl.a. lov til at flyve hen over den røde planet, svæve rundt i det ydre rum og køre Mars-roveren. Ridley Scott har selv været med til at producere programmet, og i en pressemeddelelse siger instruktøren:

"Som filmmager har jeg altid forsøgt at skabe opslugende filmoplevelser. Med 'Virtual Reality'-værktøjerne kan vi virkelig hæve standarden på dén front. Publikum kan opleve historiefortællingen på en ny måde, som vi indtil nu kun har kunnet drømme om..."

"The Martian Experience" bliver næppe det sidste program af sin slags – spørgsmålet er, hvilke andre film I kunne tænke jer at blive indsat i?

Kommentarer

Ridley Scotts "The Martian" bliver til VR-oplevelse

 • 0

  Fedt! Det vil jeg glæde mig til at opleve!

  Superknys 6-12-16 14:45

 • 0

  Latterligt.... lige så åndssvagt som idéen med 3D.... 

  PatrickJane 6-12-16 16:23

 • 0

  Latterligt.... lige så åndssvagt som idéen med 3D.... 

  Har du prøvet Resident Evil VR demoen? 

  Det er langt fra åndssvagt. 

  misuma 6-12-16 20:08

 • ★★0

  Ville da ikke have noget imod at blive indsat i Star Wars universet eller Middle-Earth....og apropos Ridley Scott: Alien eller Blade Runner...

  Thomas Fenger 6-12-16 20:45

 • ★★★0

  Sauls søn Gad jeg godt at se i VR sammen med blandt andet Gravity, Saving private Ryan og Titanic.

  MOVIE1000 7-12-16 22:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen