Rihanna får stor rolle i Luc Bessons sci-fi-film "Valerian"

Luc Besson er vildt begejstret!! - kan han fortælle på Twitter, hvor han også har lagt et stort billede ud af Rihannas ansigt og forklaret, at hun er med i hans næste film, som produceres af hans franske filmselskab EuropaCorp: "Valerian and the City of a Thousand Planets".

Filmen er baseret på en tegneserie fra 1967, hvor menneskene Valerian og Laureline udforsker planeten Syrte, som er hovedplanet i et system med 1000 verdener. Deres opgave er at finde ud af, om planeten udgør en trussel for Jorden. Hvad de dog finder er et moralsk fordærvet imperium ledet af et aristokratisk regime; en befolkning, som er klar til en revolution; og mystiske maskerede vismænd, der trækker i trådene fra skjulte fæstninger. Snart må jordboerne vælge side. 

Selvom Rihanna for det meste gør sig i musik, så er det ikke første gang, hun prøver sit skuespiltalent af - hun har tidligere medvirket i "Home" og "Battleship". Hvilken rolle hun skal spille i denne omgang er stadig en hemmelighed, men Valerian skal spilles af Dane DeHaan ("The Amazing Spider-Man 2") og Laureline af Cara Delevingne ("Paper Towns"). 

Filmen har premiere i juli 2017.

Kommentarer

Rihanna får stor rolle i Luc Bessons sci-fi-film "Valerian"

 • ★★★★★0

  Mon ikke den danske titel bliver baseret på tegneserietitlerne? Ikke at der direkte er nogle af tegneserierne, der har den titel, så det bliver interessant om de vælger at flette flere historier sammen.

  Uanset hvad, så bliver det da interessant at se, om det faktisk lykkedes Besson at lave en fornuftig filmatisering.

  Zero Cool29-10-15 15:21

 • 0

  Jeg forstår mig ikke lige på Luc Besson. Hvor mange år er det ikke siden han sagde, at hun var færdig med at lave film. Så lidt efter ville han alligevel godt lave animationsfilm. Og nu er han så tilbage med rigtige film? Han er sgu svær at blive klog på..

  Men det lyder ellers som om det kunne blive en god film. Besson er sgu dygtig til sci-fi.

  Nagash29-10-15 17:11

 • ★★★★0

  Jeg tror, det bliver noget...dårligt noget.

  Lars!29-10-15 18:29

 • ★★★★0

  Det er umuligt at forvente noget godt fra den instruktør. 

  Babo29-10-15 19:07

 • 0

  Hvad mener du med det, Babo?

  Bare lige tre hurtige skud: Leon, 5th Element og Nikita.. 

  Nagash29-10-15 19:20

 • ★★★★0

  Jeg synes, han har lavet mange gode... Ligesom Nagash kan jeg godt lide "Leon" og "Nikita" (jeg er ikke så vild med "5th Element", der er lidt for fjollet). Men også "Le grand bleu" og debut-filmen "Le dernier combat" er fremragende film.

  Jeg kan endda godt lide den udskældte "Lucy", som jeg synes har nogle spændende tanker og idéer - foruden nogle forrygende action-sekvenser.

  chandler7529-10-15 19:51

 • 0

  Jeg bør sgu også snart nosse mig sammen til at se Le grand bleu :)

  Nagash29-10-15 20:56

 • ★★★★★0

  Jeg har aldrig fået set Le grand bleu, men udover hvad der ellers er nævnt af ovenstående, kan jeg godt lide Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec, Joan of Arc og Subway.

  Besson kan godt lave flot sci-fi og sjove, eventyrlige film, men jeg ved ikke om jeg tør at håbe på alverden. Rollelisten har ikke imponeret mig indtil videre og præcis Linda & Valentin, er en tegneserie som jeg har et meget nært forhold til. Det er også en tegneserie med en helt vanvittig lang historie bag sig, fra 1967 og til i dag, som har inspireret så mange forfattere, tegnere og filmskabere igennem tiden, så han står overfor en svær opgave.

  Zero Cool29-10-15 21:12

 • ★★★0

  Luc Besson er svær. Modsat de fleste, var jeg fornøjeligt underholdt af "Lucy" - men ellers er det "Le Grand Bleu" og "Léon", at jeg er mest tosset med. Selvom jeg ikke er så glad for "5th Element", synes jeg den er fantastisk rent visuelt. På det grundlag alene, hvis Besson kan finde kreativiteten frem fra rodekassen og tøjle den, kan jeg sagtens se Linda & Valentin i de rette hænder. 

  Dolphinfriendly29-10-15 23:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen