Robert De Niro og Leonardo DiCaprio giver dig mulighed for at vinde en rolle i ny Scorsese-film

En meget, meget lille rolle...

At få muligheden for at spille sammen med Leonardo DiCaprio og Robert De Niro i en Martin Scorsese-film lyder som en uopnåelig drøm. Nu er der dog dukket en lille chance op til os almindelige dødelige – og endda samtidig med at man kan støtte et godt formål. 

I en video offentliggjort på Leonardo DiCaprios Instagram fortæller de to legender om muligheden for at vinde en lille rolle i Martin Scorseses kommende film "Killers of the Flower Moon". Alt du skal gøre er at donere et beløb via organisationen All In Challenge. De indsamlede penge går til at skaffe mad til mindre bemidlede amerikanere, der er ramt af coronavirussen.

En heldig donor vil så blive valgt ud og får derved muligheden for at være med i en film sammen med DiCaprio og De Niro. Derudover får man også muligheden for at deltage til filmens premiere sammen med både instruktør og skuespillere. 

"Killers of the Flower Moon" er baseret på bogen af samme navn, der fortæller om FBI-efterforskningen af drabene på en række indfødte amerikanere i Oklahoma. Rollen, der kan vindes, er en walk-in rolle, hvilket betyder, at man næppe skal forvente hverken replikker eller meget kameratid.  

Se videoen på Leonardo DiCaprios Instagram-profil her

Kommentarer

Robert De Niro og Leonardo DiCaprio giver dig mulighed for at vinde en rolle i ny Scorsese-film

 • 0

  Kræver det ikke medlemskab af Screen Actors Guild for, at en person må sige noget på film/tv i Hollywood?

  Så tænker det vil være synd at forvente andet end 2,5 sekund på skærmen (som måske alligevel ryger i klipningen), som artiklen også skriver :) 

  medlemskabet af SAG plejer i hvert fald at være forklaringen på, at den daværende kronprins af Jordan ikke havde nogle replikker, da han var med i et afsnit af Star Trek Voyager. 

  steadi19-04-20 22:30

 • ★★★★0

  Hehe det ender nok ud som i Jay and Silent Bob Reboot :)

  Elwood19-04-20 23:01

 • ★★★★0

  Nøøj - endelig mulighed for at spille sig selv som CGI Teenager

  Wayne20-04-20 07:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen