Robert Downey Jr. og Shane Black genforenes på nyt projekt

Mændene har tidligere samarbejdet på krimikomedien "Kiss Kiss Bang Bang" og Marvel-hittet "Iron Man 3".

D'herrer har allerede lavet to succesfulde film sammen, så det gamle mundheld "tredje gang, lykkens gang" virker lidt malplaceret hér, men kan Shane Black og Robert Downey Jr.'s tredje fællesprojekt mon ende som makkerparrets bedste?

Det finder vi snart ud af, for Empire rapporterer, at Downey Jr. og Black snarts samarbejder på en film baseret på forfatteren Donald E. Westlakes populære bøger om den professionelle tyv Parker, som først optrådte i romanen "The Hunter" fra 1962.

Black både skriver og instruerer filmen for Amazon Studios, så den lander formentlig på Prime Video engang i 2023. Men hverken filmens titel eller præcise premieredato er blevet afsløret endnu.

Se også: Predator vs. Beverly Hills 90210 - se "The Predator"-instruktørens reaktion på vores video!

I bøgerne er Parker en temmelig ubarmhjertig og nådesløs forbryder, som endda ikke tøver med at myrde, hvis han finder det nødvendigt. Så det er heldigt, at en uimodståelig charmetrold som Downey Jr. skal spille ham, mens Black for længst har etableret sig som ekspert i at gøre intense antihelte charmerende – såsom i manuskripterne til "Dødbringende våben" og "The Last Boy Scout".

Og der er tidligere lavet film baseret på Westlakes "Parker"-bøger, inklusive filmen "Parker" med Jason Statham i titelrollen samt thriller-klassikeren "Point Blank" og den hårdkogte "Payback" med Mel Gibson.

Moovy TV mødte Shane Black tilbage i 2018 op til premieren på instruktørens "The Predator". Det eksklusive video-interview kan du se herunder:

Kommentarer

Robert Downey Jr. og Shane Black genforenes på nyt projekt

  • ★★★★★★0

    Hvis bare de kunne matche Kiss Kiss Bang Bang - så forlanger jeg ikke mere....

    Wayne21-02-22 11:57

  • ★★0

    Godt nok står der baseret på, men Mel Gibsons karakter hedder da Porter i payback.

    Ryder66622-02-22 19:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen