Robert Rodriguez om en toer til "Alita: Battle Angel": Alt er muligt

En fortsættelse til "Alita: Battle Angel" har længe været et varmt emne på rygtebørsen.

Siden det storstilede sci-fi-actionbrag "Alita: Battle Angel" udkom i starten af 2019 og overraskede positivt ved billetlugerne, har både filmens skabere og fans efterspurgt en toer.

I sommers brugte fans deres egen lommepenge på at opsætte gigantiske plakater i Los Angeles, som tryglede Hollywood om at producere en toer, og bl.a. skuespillerne Christoph Waltz og Keean Johnson samt produceren Jon Landau har udtrykt interesse i at lave en fortsættelse.

Og i et nyt interview om sin superhelte-actionkomedie til Netflix, "We Can Be Heroes", fortæller Robert Rodriguez, at det bestemt ikke er usandsynligt, at alle de førnævnte får deres ønske opfyldt.

Læs også: Robert Rodriguez' "We Can Be Heroes" får en fortsættelse

Idet "Alita: Battle Angel" kostede 170 mio. dollars at lave og indtjente 405 mio. dollars på verdensplan, så klarede den sig altså hæderligt på den finansielle front uden at blive så stor en succes, at den toer, som filmen lægger op til til slut, øjeblikkeligt fik grønt lys.

Over for Forbes siger Rodriguez dog: "Jeg tror, at alt er muligt. Disney købte Fox, og de har Disney+, og det gør det værd at tage snakken [om en fortsættelse]. Jeg ved, at andre gerne vil se en toer, og jeg ville elske at lave den.

"Streaming har gjort det muligt at lave flere fortsættelser. Og konceptet er allerede på plads, og der er allerede et publikum, som gerne vil se filmen, og gennem streaming bliver det let for folk at tilgå den. Så det er ikke nogen dårlig idé."

Rodriguez har dog p.t. travlt med at arbejde på en kommende fortsættelse til "We Can Be Heroes" samt flere af Lucasfilms "Star Wars"-tv-projekter, så der går nok en rum tid, før han får tid til at kaste sig over "Alita: Battle Angel 2", hvis den får grønt lys.

Herunder kan du i øvrigt se Moovy TV's dybdeborende indslag om "Alita: Battle Angel", hvor vi bl.a. taler med Rodriguez og førnævnte Waltz, Johnson og Landau:

Kommentarer

Robert Rodriguez om en toer til "Alita: Battle Angel": Alt er muligt

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen