"Rogue One" slår "The Phantom Menace" i omsætning i USA

"Its a hit!", udbryder en X-Wing pilot i den originale "Star Wars"- film fra 1977. Og mon ikke folkene hos Disney og Lucasfilm siger noget lignende i disse uger, hvor den første standalone film i "Star Wars"-universet går sin sejrsgang?

"Rogue One: A Star Wars Story" har nu overhalet den nok mest hypede Star Wars-film nogensinde, nemlig "Episode I: The Phantom Menace" fra 1999, når det kommer til omsætning.

477 mio. dollars har den nye film omsat for på nuværende tidspunkt alene i USA, hvor "The Phantom Menace" "kun" nåede op på 431 mio. dollars. Der er her dog ikke taget højde for inflation.

Det er dog stadig "The Force Awakens" fra 2015, der har rekorden i franchisen med svimlende 936 mio. dollars i omsætning i USA og over 2 mia. dollars på verdensplan.

Disney har altså i den grad fået fingrene i et guldæg ved købet af Lucasfilm, som de betalte 4 mia. dollars for tilbage i 2012.

Og pengene vil uden tvivl fortsat fosse ind i Disneys pengetank, når næste film i serien, "Episode VIII", får premiere til december.

Kommentarer

"Rogue One" slår "The Phantom Menace" i omsætning i USA

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen