Ron Howard: "Willow 2" er stadig under udvikling

Den originale fantasyfilm fra 1988 med Val Kilmer og Warwick Davis i hovedrollerne er for længst blevet en kultklassiker.

Rygterne om en opfølger til fantasy-klassikeren "Willow" har floreret i årevis, og nu har instruktøren Ron Howard opdateret filmens fans via Facebook om en mulig fortsættelse i serieform til Disney+.

Ifølge Howard er serien stadig under udvikling, selvom den endnu ikke officielt har fået grønt lys.

Til gengæld skulle stjernen fra "Willow", Warwick Davis, være særdeles opsat på at gentage rollen som den godmodige Willow Ufgood med de magiske kræfter.

Derudover er jagten på locations angiveligt gået i gang i Storbritannien, mens Jonathan Kasdan ("Solo: A Star Wars Story") knokler med seriens manuskript.

Det var "Star Wars"-skaberen George Lucas, der i sin tid producerede og udtænkte historien i "Willow". Det skete i et tæt samarbejde med Ron Howard, der instruerede eventyret, som i årenes løb har skabt en dedikeret og solid fanbase verden over.

Kommentarer

Ron Howard: "Willow 2" er stadig under udvikling

 • ★★1

  Don´t!

  Det kan de ikke løfte..

  MadMartigan 6-07-20 10:21

 • 0

  #1

  Jeg er enig med dig, men jeg vil give den en chance. Det kunne være den går hen og bliver en overraskelse. Jeg vælger at værre optimistisk.

  ccbj 6-07-20 18:27

 • ★★★★★1

  Det er ikke så længe siden vi så filmen. Det ødelægger ikke noget for mig, når der kommer en opdateret version af det univers. Og så længe Davis er med, så har jeg fuld tillid til projektet.

  davenport 6-07-20 18:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen