Ron Howard laver film om redningsaktion i Thailand

Kan I huske, da en gruppe thailandske drenge og deres træner blev fanget under jorden i 2018? Nu kommer filmen: "Thirteen Lives".

Vi har tidligere rapporteret her på Moovy, at der er to film på vej om den dramatiske redningsaktion, som fik hele verdens opmærksomhed i sommeren 2018.

Redningsarbejderne fra hele verden kæmpede en brav kamp for at redde de 13 indespærrede thailændere ud af Tham Luang-hulen, hvor de blev spærret inde den 23. juni 2018 efter voldsomme regnskyl. Redningsaktionen kostede en thailandsk dykker livet.

Deadline rapporterer, at der faktisk er adskillige film om tragedien på vej: en spillefilm om redningsaktionen laves af "Free Solo"-instruktørerne Jimmy Chin og Chai Vasarhelyi, mens Netflix laver en miniserie, og Kevin MacDonald ("Whitney") laver en dokumentar om forløbet.

Og samtidig er Ron Howard ("Solo: A Star Wars Story", "Apollo 13") netop hoppet med om bord på en anden spillefilm om redningsaktionen: "Thirteen Lives".

Filmens manuskript skrives af William Nicholson ("Gladiator", "Unbroken"), og det er uvist, hvornår optagelserne går i gang, og hvornår filmen udkommer i biffen.

Kommentarer

Ron Howard laver film om redningsaktion i Thailand

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen