Russell Crowe joiner muligvis Tom Cruise i "The Mummy"-remake

Superheltefilm er det store lige nu, men noget andet, som også er stort, er monstre og sammenhængende filmuniverser – altså det fænomen, at flere film finder sted i det samme fiktive kosmos. Derfor undrer det måske ikke nogen, at Universal har planer om at bringe alle deres klassiske monstre tilbage til det store lærred, og for tiden er det Mumien, de prøver at få ud af sin sarkofag.

Det er ikke mange år siden, vi sidst så en mumiefilm – det var i 1999 med "The Mummy", og denne film blev fulgt op af hele tre efterfølgere (senest i 2008) og endda en animeret tv-serie. Men nu har Universal altså besluttet sig for at reboote den.

Jon Spaihts ("Prometheus" og "The Darkest Hour") har udfærdiget et manuskript, og Alex Kurtzman (som var producer på "Star Trek Into Darkness" og "The Amazing Spider-Man 2") vil instruere. Hele monsterfilmprojektet styres af Kurtzman og producer Chris Morgan.

Hovedrollen bæres af Tom Cruise. Russell Crowe derimod skal muligvis spille en vis Dr. Jekyll. Og dette kan betyde, at der også er en anden film på vej, hvor vi vil møde hans alter-ego, Mr. Hyde. 

"The Mummy" kommer i biograferne 9. juni 2017, og dette skal efter planen være den første af en række monsterfilm, der bl.a. vil tælle "Phantom of the Opera", "Creature from the Black Lagoon" og "The Invisible Man". 

Kommentarer

Russell Crowe joiner muligvis Tom Cruise i "The Mummy"-remake

 • ★★★★★★0

  Hvis den ender lige så tvivlsom som Universals andre forsøg indenfor de senere år, på at genoplive deres ikoniske monstre, er det næsten lige meget.

  T. Nielsen 7-05-16 07:37

 • ★★★★★0

  Kommer ikke engang i tanke om hvilke forsøg der har været... var Wolf Man dem? 

  Lars! 7-05-16 17:23

 • ★★★★★★0

  Den seneste var "Dracula Untold".

  T. Nielsen 7-05-16 20:25

 • ★★★★0

  Selvom Wolfman, Dracula Untold osv. måske ikke var de bedste film, er de ikke en del af det univers, Universal bygger op nu. Her er The Mummy den første af filmene. Jeg krydser fingre for, at kvaliteten er noget højere nu i hvert fald.

  David Lund 7-05-16 20:32

 • ★★★★★★0

  Selvom Wolfman, Dracula Untold osv. måske ikke var de bedste film, er de ikke en del af det univers, Universal bygger op nu. Her er The Mummy den første af filmene. Jeg krydser fingre for, at kvaliteten er noget højere nu i hvert fald.

  Jeg ved godt de tidligere film ikke skal være en del af det nye udvidede univers. Derfor håber jeg stadig og netop på at de tager større chancer og satser mere kvalitativt. Ellers kan det som sagt være ligemeget, uanset.

  T. Nielsen 7-05-16 20:35

 • ★★★★0

  Jeg tror ikke, at der bliver taget store chancer. Mindre kan dog også gøre det for at skabe en vellykket monsterfilm. 

  I øvrigt er den seneste i rækken vel Victor Frankenstein? Ikke at det gør den store forskel - den var sateme heller ikke særlig god.

  David Lund 7-05-16 20:48

 • ★★★★★★0

  Med chancer tænker jeg nok også blot at de går til opgaven med større omtanke eller noget, så det ikke ender så plat udi at lefle for laveste fællesnævner som Dracula Untold. At de tør tage deres monster alvorligt nok og tør tro på at vi som publikum også gør. 

  Og jo, Frankenstein er muligvis seneste. Må indrømme at jeg slet ikke har tjekket om det var en Universal produktion (der er jo snart mange andre der har lavet diverse film inspireret af Shelley's bog)

  T. Nielsen 7-05-16 20:55

 • ★★★★0

  Heller ikke jeg men tjekkede lige op på det, og opdagede at det er Fox, der står bag. Nevermind then =)

  Men ja, en mindre plat tilgang til materialet og gerne med en vedkommende morale som de gamle besad ville være at foretrække. Mit gæt er dog, at de fokuserer udelukkende på underholdning ala de seneste Mummy fortolkninger.

  David Lund 7-05-16 21:22

 • ★★★★★★0

  Tror du har ret i at der nok satses på noget roller coaster underholdning med glimt i øjet og lidt eventyrligt, tilsat familievenlig action. Min største "trøst" er at jeg dog synes Tom Cruise's film for det meste holder et ofte anstændigt niveau. 

  T. Nielsen 7-05-16 21:39

 • ★★★★0

  Det eneste, der taler positivt for idéen, er, at Deadpool overraskede alt og alle ved at blive den mest indtjenende R-ratede film nogensinde, og det skulle have fået Hollywood til at lugte penge og godkende flere R-ratede filmprojekter med ordentlige budgetter. Man kan jo så håbe, at de denne gang vil forsøge, at lave nogle monsterfilm, der rent faktisk kan være uhyggelige.

  Imod det taler naturligvis flødeskumskagen Tom Cruise. 

  thomsen 8-05-16 11:58

 • ★★★★0

  Skal man tro Russel Crowe, så arbejder de faktisk mod at gøre den uhyggelig:

  variety.com/2016/film/news/russell-crowe-mummy-reboot-tom-cruise-scary-1201768709/

  thomsen 8-05-16 12:07

 • ★★★1

  Joiner? Æv jeg sucks til dansk lately..

  Gasivodo 8-05-16 21:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen