Ryan Gosling udset til at spille "Wolfman"

Universal hyler endnu engang af månen.

Efter fiaskoen med Tom Cruises "The Mummy", der skulle have været afsæt for endnu en relancering af Universals klassiske serie af monsterfilm, blev alle skeletter skubbet tilbage i skabet. Forårets fortolkning af "The Invisible Man" – med et smalt budget på 7 millioner dollars og 122 millioner i billetindtjening – har dog givet nyt blod til monsterfortællingerne.

Efter sigende tager selveste Ryan Gosling nu hovedrollen i en ny "Wolfman"-film. Forvandlingen fra seneste rolle som astronauten Neil Armstrong i "First Man" til varulv synes særligt overraskende, da den canadiske leading man typisk har holdt sig til indiefilm.

Spekulationerne om, at nyfortolkningen af Lon Chaney Jr.-klassikeren skulle foregå i nutiden med et twist af "Nightcrawler", forklarer muligvis Goslings interesse for projektet.

Lauren Schuker Blum og Rebecca Angelo, der skrev Netflix-serien "Orange Is the New Black", står bag manuskriptet, som er baseret på et pitch af Ryan Gosling selv. Der er endnu ikke fundet en instruktør til projektet.

Kommentarer

Ryan Gosling udset til at spille "Wolfman"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen