Ryan Reynolds medvirker måske i filmatiseringen af "Dragon´s Lair"

Filmen baserer sig på det klassiske og banebrydende arkade-spil fra 1980'erne.

Netflix har ifølge Variety en film i støbeskeen, der baserer sig på det ikoniske videospil "Dragon's Lair" fra 1983. Spillet udmærkede sig i sin tid ved at benytte sig af lasedisc-teknologi, så grafikken og animationerne fremstod i knivskarp filmkvalitet skabt af Don Bluth Studios. Spilleren indtog rollen som ridderen Dirk the Daring, hvis opgave var at redde den skønne prinsesse Daphne fra dragen Singe på troldmanden Mordrocs slot.

Det forlyder endvidere, at "Deadpool"-stjernen Ryan Reynolds er på tale som skuespiller og producent på projektet, selvom rygtet i skrivende stund ikke er bekræftet fra officielt hold. Til gengæld skulle det være sikkert og vist, at Dan og Kevin Hageman, der har skrevet "The Lego Movie" og "Scary Stories to Tell in the Dark", skal levere manuskriptet.

Reynolds har allerede prøver kræfter med film, der udspringer af videospil i "Pokémon Detective Pikachu", hvor han lagde stemme til den nuttede fætter Pikachu. Desuden medvirker den populære skuespiller i den kommende "Free Guy", hvor han spiller en fyr, som befinder sig i et open-world-computerspil.

"Dragon's Lair" har endnu ikke fået en premieredato.

Kommentarer

Ryan Reynolds medvirker måske i filmatiseringen af "Dragon´s Lair"

 • ★★★★0

  Endelig en film der næsten kun kan blive bedre end spillet/spillene!!

  David Lund29-03-20 21:56

 • ★★★★1

  Men hvem skal spille Daphne er mit store spørgsmål :)

  Elwood30-03-20 00:41

 • 0

  Husker det godt som spil tilbage til Amiga 500 (tror jeg det var..) uendelige load tider, og fejlede man et hop var der kun at vente uendeligt igen, inden man kunne forsøge på hoppet igen Egentlig ikke et særligt sjovt spil. Men banebrydende og flot grafik, det var det :)

  Ronni Pedersen31-03-20 11:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen