Ryan Reynolds opdager Bermuda-trekantens hemmeligheder

Ryan Reynolds, nazister, vikinger og hajer – hvis lyder det som en seværdig cocktail, kan du allerede nu begynde at glæde dig til Sam Raimis næste film.

Sam Raimi har et usædvanligt alsidigt cv som filminstruktør. En del af hans film er kendetegnet ved at være dystre og ulækre, men også til den skøre side, som det var tilfældet med "Evil Dead"-trilogien. Instruktørens kommende projekt – en mystery-thriller – lader ikke til at bryde med den tradition. Tværtimod.

"Bermuda Triangle", som har Ryan Reynolds i hovedrollen, handler om en stor ubåd, der forsvinder i Bermuda-trekanten med atomvåben i lasten. En lille gruppe eksperter, herunder Commander Vogel og fysikeren Dr. Fisk, skal forsøge af finde den forsvundne ubåd. Dr. Fisk åbner ved hjælp af sin fars forskning et ormehul, der fører til en ø, hvor alt, hvad der nogensinde er forsvundet ved Bermuda-trekanten, findes. Dette inkluderer selvfølgelig nazister og vikinger.

Filmens synopsis lyder tilpas mystisk og forskruet til at kunne blive ganske underholdende. Filmen er dog stadig et stykke tid væk, da det forventes, at optagelserne påbegyndes til september.

Kommentarer

Ryan Reynolds opdager Bermuda-trekantens hemmeligheder

  • ★★★★★★0

    Hvis Raimi kan undgå at plastre det for meget ind i kulørt CG sovs, så går jeg gerne med Ryan på opdagelse i den mystiske trekant:)

    T. Nielsen12-06-18 14:37

  • ★★★★0

    Tja, lyder da mere spændende end hans remake af The Grudge. 

    Lars!12-06-18 16:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen