Rygte: Disney leder efter en instruktør til "Tron 3" med Jared Leto

Og techno-duoen Daft Punk er efter sigende i forhandlinger med Disney om at lave soundtracket.

En tredje spillefilm i "Tron"-universet har længe været et varmt emne på rygtebørsen. Tilbage i 1982 blev den første, banebrydende "Tron" et mindre flop, mens "Tron: Legacy" blev et relativt stort hit i 2010. Begge film foregår i en virtuel verden, hvor computerskabte helte og skurke bekæmper hinanden.

Disney har skrinlagt flere potentielle "Tron"-tv- og -filmprojekter – bl.a. en direkte fortsættelse til "Tron: Legacy" med titlen "Tron: Ascension", hvori computerverdenens onde spilfigurer går amok i vores virkelige verden.

Og i 2017 kom det frem, at Disney planlagde et "Tron"-reboot med Jared Leto foran kameraet. Senere kom det frem, at det projekt også var blevet droppet, mens "Tron: Legacy"-instruktøren Joseph Kosinski, som netop har instrueret Tom Cruise i "Top Gun: Maverick", fortalte, at der stadig er folk hos Disney, som arbejder på at skrue en tredje "Tron"-film sammen.

Læs også: "TRON: LEGACY"-INSTRUKTØR: EN FORTSÆTTELSE KOMMER MÅSKE

Og hjemmesiden The DisInsider har angiveligt flere troværdige kilder hos Disney, som fortæller, at "Tron"-filmen med Jared Leto stadig er i støbeskeen, og at man p.t. leder efter en instruktør til projektet.

Derudover bliver filmen åbenbart ikke et reboot, men i stedet en direkte fortsættelse til "Tron: Legacy", og der er derfor mulighed for, at netop den films skuespillere – deriblandt Olivia Wilde, Garrett Hedlund og Jeff Bridges – kan vende tilbage foran kameraet.

Kilderne hos Disney fortæller også, at en "Tron"-serie til Disney+, som blev skrevet af den Oscar-belønnede manuskriptforfatter John Ridley ("12 Years a Slave"), blev droppet, fordi den ville være for dyr at lave, og fordi Disney er mere interesserede i at genoplive "Tron"-verdenen på det hvide lærred.

Der er naturligvis blot tale om ubekræftede rygter, men de er blevet rapporteret i adskillige andre større filmmedier såsom Empire Magazine og Cinemablend, så der er tydeligvis en vis grad af tillid til rygterne i denne ombæring. 

Et andet tegn på, at "Tron 3" faktisk er på vej, er, at chefen for Disneys soundtrack-afdeling, Mitchell Leib, for nylig udtalte i en podcast, at han allerede har talt med den franske techno-duo Daft Punk om at lave musikken til "Tron 3". Vi krydser fingre!

Kommentarer

Rygte: Disney leder efter en instruktør til "Tron 3" med Jared Leto

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen