Rygte: James Bonds datter vil optræde i næste 007-film

Mit navn er Bond. Familie-Bond.

I en tid, hvor idéer og samfund gen- og nytænkes, vil også filmverdenen præges. Visse traditioner er dog mere eller mindre brandfarlige at røre ved, hvor James Bond-universet over især det seneste år har udviklet sig til ét af de mest ømfindtlige områder.

Da der blev spekuleret i, at 007-licensen skulle overleveres til andre end Mr. Bond – og måske endda til en kvindelig sort agent – nåede ramaskriget en eksponeringsgrad, intet PR-budget nogensinde kunne betale sig til. Måske overgås det nu.

Blandt de mere interessante rygter er, at det bliver selveste James Bonds datter, som skal optræde i den kommende film og derfor måske på sigt overtager licensen til at dræbe. Dog bliver det formentlig ikke lige med det samme, at den efter sigende 5-årige Mathilde svinger om sig med en Walter PPK. En datter, som den Martini-drikkende superagent skulle få med Madeleine Swann, spillet af franske Léa Seydoux.

Taler rygterne sandt, vil det være første gang i 007-franchisens knapt 60 år, at James Bond er far. Og hvilken en måde er det ikke at fejre Daniel Craigs sidste tjans som hårdtslående agent og den 25. film i serien på?

"No Time to Die" får dansk premiere 12. november.

Kommentarer

Rygte: James Bonds datter vil optræde i næste 007-film

 • ★★★★2

  At tro at en datter-karakter bliver introduceret for at overtage tjansen i James Bond-franchisen er fuldstændigt absurd. Især fordi at alt bliver nulstillet igen ved næsten James Bond, som bliver en endnu en mand, formentligt hvid, britisk mand. Ingen grund til panik. 

  Kruse18-06-20 15:09

 • ★★★★★0

  Især fordi at alt bliver nulstillet igen ved næsten James Bond, som bliver en endnu en mand, formentligt hvid, britisk mand. Ingen grund til panik. 

  Jeg ved ikke.. jeg fik lige lidt hjerteflimmer der.

  Zero Cool18-06-20 15:10

 • ★★★★★0

  Endnu et reklamestunt...

  Wayne18-06-20 15:11

 • ★★★★★★1

  Man gider dårligt kommentere rygtet, for så rammes man vel af alle fordommene om ens holdninger, uagtet at de slet ikke bygger på det som man skydes i skoene. 

  T. Nielsen18-06-20 15:48

 • ★★★★1

  Jeg har også hørt rygter om, at næste film vil involvere invasion fra rummet, og at det bliver et rumvæsen, der overtager tjansen som James Bond fremadrettet. Det er ligeså rationelt et rygte som denne opdigtede idé om, at den datter overtager. At James Bond har en lille datter i én Bond-film kommer til at have samme vægt, som da James Bond blev gift i On Her Majesty's Secret Service. 

  Kruse18-06-20 16:21

 • ★★★0

  Jeg synes ellers det lyder som en oplagt mulighed til at vi om 12 års tid, så kan få Taken filmene genindspillet med James Bond/Daniel Craig :D

  MOVIE100018-06-20 16:48

 • ★★★★0

  Bonds sorte datter! Som arbejder for Treadstone! 

  Lars!18-06-20 16:52

 • ★★★★0

  Bonds sorte datter! Som arbejder for Treadstone! 

  chandler7518-06-20 18:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen