Rygte: Nolans næste film bliver et romantisk miks af Hitchcock og "Inception"

Christopher Nolan går tilsyneladende en legendarisk mester i skoene på sin kommende film.

Det er altid en mindre sensation, når Christopher Nolan, instruktøren bag "The Dark Knight"-trilogien og seneste "Dunkirk", annoncerer sit næste projekt. Som udgangspunkt er detaljerne altid få, og det betyder, at rygtebørsen kan gå i gang. Nu forlyder det dog, at der er nye informationer om den britiske filmmagers kommende projekt.

De nye informationer er fortsat sparsomme, men ifølge en rapport fra branchemagasinet Production Weekly bliver Nolans næste film en romantisk blanding af hans egen "Inception" fra 2010 og intet ringere end Alfred Hitchcocks "Menneskejagt".

"Menneskejagt" fra 1959, der har den originale titel "North by Northwest", er en af Hitchcocks mest berømte værker, hvor en reklamemand bliver involveret i et større spionkomplot. 

Hvordan Christopher Nolan blander drømmeverdener og -sekvenser med romantik, espionage og forvekslet identiteter skal nok blive spændende. Men forvent bare suspense og farverige twists, som efterhånden er blevet instruktørens varemærke – ikke ulig mesteren Alfred Hitchcock.

HOFFOTOGRAF VENDER TILBAGE

I rapporten fremgår det også, at Nolan igen slår sig sammen med fotografen Hoyte van Hoytema. Fotografen har filmet Nolans to seneste film, "Dunkirk" og "Interstellar", hvor sidstnævnte indbragte en Oscar-nominering.

Hvordan Christopher Nolans næste projekt kommer til at se ud, skal vi nok blive klogere på i løbet af året. Det skulle dog være sikkert, at filmen får premiere 17. juli 2020 og bliver i IMAX.

Kommentarer

Rygte: Nolans næste film bliver et romantisk miks af Hitchcock og "Inception"

 • ★★★1

  Romantisk? Altså som i.... romantisk, romantisk? :) 

  Glæder mig dæleme. 

  Babo 6-03-19 18:36

 • ★★★★1

  Ja tak, det vil jeg gerne se. 

  Riqon 6-03-19 21:20

 • ★★★★0

  Nu får jeg lyst til....

  ... at se North by Northwest.

  Bruce 6-03-19 22:12

 • ★★★0

  Nu får jeg lyst til....

  ... at se North by Northwest.

  Har man ikke altid det? :)

  Rasmus Drews 7-03-19 10:26

 • ★★★★1

  Har man ikke altid det? :)

  Jo! Jeg ser den nok en gang om året :) Det er den hyggeligste Hitchcock film jeg kender :)

  Bruce 7-03-19 12:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen