Rygte: Ny David Lynch-film får verdenspremiere allerede næste måned

Ifølge pålidelige kilder er filmen allerede optaget i al hemmelighed.

En nyt David Lynch-mindfuck er muligvis lige på trapperne.

I hvert fald peger flere kilder på, at mesterinstruktøren allerede er klar med sit seneste projekt, når dette års Cannes-filmfestival løber af stablen i maj måned. 

Ifølge de samme kilder skulle Laura Dern ("Wild at Heart", "Inland Empire") også være på rollelisten sammen med flere andre af Lynchs faste stjerner.

Læs også: David Lynch får rolle i Steven Spielbergs "The Fabelmans"

Filmen, der er gået under radaren hos de fleste, vil i så fald være instruktørens første reelle spillefilm i mere end 15 år. Hans seneste spillefilm, "Inland Empire", hvori Laura Dern også medvirkede, fik premiere i 2006. I 2017 udtalte Lynch ellers, at han var færdig med at lave spillefilm og således blot ville arbejde på tv-serier à la "Twin Peaks: The Return".

Der er endnu ingen yderligere informationer om projektet, så i hvilket omfang Dern medvirker er endnu uvist.

Derudover kan der muligvis også være tale om et pilotafsnit til et andet Lynch-projekt: tv-serien "Wisteria", der efter alt at dømme får premiere på Netflix på et senere tidspunkt. Uanset hvad bliver vi helt sikkert meget klogere, når Cannes byder velkommen i det franske den 17. maj.

Kommentarer

Rygte: Ny David Lynch-film får verdenspremiere allerede næste måned

  • ★★★★0

    Han skylder en film til. Ville i mine øjne være syne hvis Inland Empire blev hans sidste. 

    Babo12-04-22 13:20

  • 0

    Mine øjne og hjerne er stadig ved at komme sig over, at have set Inland Empire på forreste række i biografen... fordi jeg var handikapmedhjælper dengang. Min hjerne have nok også været ristet på de bagerste sæder, men det var på grænsen til tortur at få den stukket helt op i ansigtet. Det til trods husker jeg den som en stor oplevelse, men vil ærlig talt ikke kunne fortælle meget om den i dag. Er den et gensyn værd eller skal den forblive en engangsforestilling (som jo også kan noget...)?

    ZimaBlue12-04-22 14:57

  • ★★★★0

    Den er klart et gensyn værd. Man skal bare lige være i det helt rette humør til det. Og man skal ikke forvente, at det giver 100% mening.

    S. Rico12-04-22 15:02

  • 0

    Modtaget! Det vil jeg overveje så :)

    ZimaBlue12-04-22 15:08

  • ★★★★0

    Jeg prøvede et gensyn for et par år siden, da Lynch normalt kræver det og hvor det har virket før (Mulholland Drive) efterlader denne mig stadig kold. Ja ja, selvfølgelig kan man få mere ud af den rent intellektuelt ved at grave i den, men den virker bare ikke på mig som en umiddelbare filmisk oplevelse og jeg får ikke lyst til at grave dybere i filmen. 

    Babo12-04-22 15:19

  • ★★★★★★0

    Hvis han er lige så skarp som i seneste omgang Twin Peaks, så klager jeg ikke.

    Wayne13-04-22 04:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen