Rygte: Red Hood og Nightwing medvirker i Batman-reboot

I sidste uge udtalte Ben Affleck, at han godt kunne tænke sig at instruere den kommende Batman-film, hvor han selv kommer til at bære hovedrollen, i samarbejde med manuskriptforfatter Geoff Johns, som allerede har mange DC-titler på CV'et.

Nu forlyder det så fra JoBlo.com, hvilken retning historien i den nye Batman-film vil tage. Filmen skal efter sigende baseres på tegneserierne "A Death in the Family" og "Under the Red Hood". Hvis det er sandt, så kan fans forvente endelig at få karakteren Jason Todd at se på det store lærred. Jason Todd er én af flere, der har fået lov at bære Robin-dragten.

Filmen vil også introducere den mystiske Red Hood, som dukker op i Gotham og udfordrer Batman. Batmans allierede og den første Robin, Nightwing, vil også være at finde i filmen. Desuden forventes det, at Jokeren (Jared Leto) vil have en afgørende rolle. 

Det er endnu sparsomt med detaljer om den næste Batman-solo-film, men meget mere vil nok blive afsløret, når de andre film fra samme univers, "Batman v Superman: Dawn of Justice" og "Suicide Squad", har haft premiere til næste år.

Kommentarer

Rygte: Red Hood og Nightwing medvirker i Batman-reboot

 • ★★★★★0

  Ikke for at lyde negativ, men begynder Moovy nu at rapportere rygter oss'? :)

  Og så selv nyheden, eller hvad man skal kalde den - Umiddelbart lyder det mere interessant, end det rygte der har været i omløb, at Joker skulle være en tidligere Robin, måske Jason Todd.

  Jeg ved at Affleck er stor Batman-fan og sammen med Johns, kunne det sagtens blive rigtigt fornuftigt.

  Bruno 3-11-15 11:39

 • 0

  Noget galt i det ? rygter har da også noget med film at gøre :)

  Geekalot 3-11-15 11:38

 • ★★★★0

  Du er så negativ, Bruno! :p - men ja, jeg rapporterer gerne rygter. :) 

  Riqon 3-11-15 13:05

 • 0

  det vil være super-godt hvis de vil lave "A Death in the Family" (Under the red Hood)

  Men med en anden instrutør.

  Kay 3-11-15 17:07

 • 0

  Hvis rygtet er sandt, tror jeg de skal passe på med at smide alt for meget sammen i en film. Nu jeg ikke inde i alle de forskellige "Robins" der har været, men syntes jeg kan fornemme der er ved at have været nogle stykker.

  Geekalot 3-11-15 17:14

 • 0

  Bring it on!

  Solid_Snake 4-11-15 08:29

 • ★★★★★0

  WB/DC har jo allerede taget et aktivt valg, der hedder at superhelte har eksisteret i et stykke tid, før Superman kom til. Batman er over 40 og har været i gang i et stykke tid.

  Der er tilsyneladende noget historie mellem Batman og Joker, som der sikkert også berøres i Suicide Squad og man ser en ødelagt Robin-dragt i Batman v Superman-traileren. Så man formode, at de har en plan om at fortælle Batmans historie, evt. med hans tidligere Robins i nogle flashbacks i løbet af de film han optræder i. Der har jo været rygter om, at den kvindelige Robin, Carrie Kelley, skulle optræde i Batman v Superman.

  Men altså, hvis Batman har været i gang i 15 år, så er der jo plads til Red Hood, Nightwing og Carrie Kelley, det er kun et spørgsmål om hvordan man serverer det. Batman er trods alt en af de mest kendte superhelte overhovedet, så næsten alle i verden kender til ham og Robin.

  Det lader til, at WB/DC går en lidt anden vej end tidligere og i højere grad forventer, at publikum ikke skal have alt serveret med ske, hvilket er positivt. Jeg håber også, at man i højere grad smider Goyer på sidelinjen og overlader historiearbejdet til lidt mere kompetente folk.

  Min største frygt er, at der går Goyer/Nolan og typisk Hollywood i det hele, så alt bliver pisse-seriøst og ultra-mørkt, samt at alle skæbner skal væves sammen på alle mulige fjollede måder.

  Kay, hvorfor en anden instruktør? Med sine tre spillefilm, har Affleck da bevist, at han er særdeles kompetent.

  Bruno 4-11-15 09:38

 • 0

  Ja jeg elsker Ben Affleck som skuespiller og håber han er en god Batman. Tror han vil blive den bedste!.
  Så måske med et godt manuskript kan det blive hans bedste film. Han spiller super i Gone Girl, Men Argo og Gone Baby var  ikke lige min smag. Men kan godt lide hans mørke roller, Så jeg håber meget på ham. 

  og hans bror Casey Affleck ligner ham meget som skuespiller.

  Kay 4-11-15 23:39

 • ★★★★0

  Du kan lide ham som skuespiller, men ikke som instruktør? Den var ny :)

  Riqon 4-11-15 23:55

 • 0

  Det er ligesom med Woody Allen, Han er bare en bedre instruktør  :-)

  "Det kan være jeg tager fejl"

  Kay 5-11-15 00:29

 • ★★★★★0

  Jeg kan godt lide Affleck både som skuespiller og som instruktør, selvom han har taget en del tvivlsomme valg i løbet af sin karriere. Men det er godt nok usædvanligt, at folk kan lide ham bedre som skuespiller end som instruktør. :)

  Bruno 5-11-15 05:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen