Rygter skudt ned: Ingen planer om nye "Harry Potter"-film

For et par dage siden blev det rapporteret i mange medier (inkl. her på Moovy), at Warner Bros. efter sigende skulle være i gang med at planlægge en filmtrilogi baseret på det nyeste kapitel i "Harry Potter"-serien, "Harry Potter and the Cursed Child". Det nyeste kapitel er foreløbig et teaterstykke, der også snart udkommer som bog. Historien lød også, at de prøvede at få Daniel Radcliffe tilbage i rollen som den nu voksne troldmand. 

Det viser sig, at rygterne skulle tages med et gran salt. En repræsentant fra Warner Bros. har skrevet til Huffington Post og gentaget, hvad forfatteren J. K. Rowling også sagde i marts: At der ikke er planer om en film baseret på teaterstykket. 

Mange Harry Potter-fans krydser muligvis tryllestave for, at dette siden hen vil ændre sig, og ser man på tidligere films økonomiske succes, så ville det naturligvis heller ikke overraske nogen. Men foreløbig er der ikke noget, som tyder på det. 

Kommentarer

Rygter skudt ned: Ingen planer om nye "Harry Potter"-film

  • 0

    Jaja lad os nu se, jeg tror mere på det "rygte" en ham WB drengen. Kan de lave 1-2 film mere så gør de det da, og alt andet ville da også være dumt.

    Geekalot 2-09-16 14:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen