S. J. Clarkson bliver første kvindelige instruktør på en Star Trek-film

Paramount arbejder lige nu på to Star Trek-film samtidig.

Så er der sat navn på instruktørstolen til den kommende "Star Trek"-film, der indtil videre bare har arbejdstitlen "Star Trek 4".

Det bliver den kvindelige instruktør S. J. Clarkson, der skal styre Kaptajn Kirk og Co.'s videre rejser ud i det ukendte. Clarkson er bedst kendt for sit arbejde på en bred vifte af tv-serier – lige fra "Jessica Jones" og "Orange is the New Black" til "Life on Mars" og "Whitechapel".

På CinemaCon i Las Vegas fortalte Paramount Studios, at de var i gang med at lave en fjerde film, hvor Chris Hemsworth – der spillede Kirks far i "Star Trek" fra 2009 – vil vende tilbage på en eller anden måde. Siden Kirks far døde i de første minutter af dén film, bliver det spændende at se, hvordan de bringer ham tilbage. Ikke mange detaljer om handlingen er kendt endnu, men der har været talt om en tidsrejsehistorie.

For dem af os, der nær gik i ekstase, da det tidligere kom frem, at Quentin Tarantino var interesseret i at lave en Star Trek-film, er der stadig håb. Manuskriptet til filmen er – ifølge kilder – stadig under udvikling med en forventet premiere efter "Star Trek 4".

Kommentarer

S. J. Clarkson bliver første kvindelige instruktør på en Star Trek-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen