Sådan ser Rasmus Bjerg ud som John Mogensen

Optagelserne til Ole Bornedals stort anlagte danske filmdrama om John Mogensen er i fuld gang i Aarhus og omegn. I dag kan Miso Film så afsløre, hvordan Rasmus Bjerg kommer til at se ud i rollen som legendariske John Mogensen. Billederne kan ses herunder.

"Så længe jeg lever" handler om en af Danmarks største musikpersonligheder i det 20. århundrede og hans op- og nedture gennem livet som turnerende musiker, ægtemand og far.

Rasmus Bjerg har hovedrollen som mennesket, musikeren og kunstneren John Mogensen, og over for Bjerg ses Helle Fagralid som Johns store kærlighed, Ruth. Harald Kaiser Hermann, der i "Der kommer en dag" spillede den ene hovedrolle, ses i rollen som John som dreng. En lang række andre skuespillere medvirker også, bl.a. Peter Mygind, Flemming Enevold, Bebiane Kreutzmann, Laus Høybye, Amin Jensen og Lars Ranthe.

Filmen om John Mogensen er vigtig for lokalområdet

Ifølge Carsten Holst, der er chef for Den Vestdanske Filmpulje – som har støttet filmen med 1 mio. kroner ud af et samlet budget på 27,2 mio. – er filmen om John Mogensen vigtig for lokalområdet. Han udtaler i en pressemeddelelse:

"Det er vigtigt, at der optages film og fortælles historier fra hele landet. Uden de regionale filmfonde i Jylland og på Fyn ville en stor del af de danske spillefilm og tv-serier blot optages i og omkring hovedstaden og i udlandet. Ud over filmens stærke kunstneriske kvaliteter er det derfor vigtigt, at den optages delvist i Syddjurs og Aarhus Kommune, som er en del af Den Vestdanske Filmpulje område."

Filmens producer, Jonas Allen, er enormt glad for optagelserne:

"På Miso Film er vi stolte af det, vi har fået i kassen den første måned. Vi har et førsteklasses cast anført af en suveræn og bevægende Rasmus Bjerg. Filmen har en stærk visuel nerve, der går hånd i hånd med John Mogensens populære og folkekære sange, så vi glæder os i den grad til at vise publikum den endelige film."

"Så længe jeg lever" får biografpremiere i januar 2018.

Kommentarer

Sådan ser Rasmus Bjerg ud som John Mogensen

  • 0

    På det nederste foto ligner han mest Hr. Skæg.

    jacob_uno27-04-17 17:59

  • ★★★1

    På det nederste foto ligner han mest Hr. Skæg.

    Det ville være noget af et plot twist.

    MOVIE100027-04-17 18:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen