Sam Mendes på tale som instruktør på Disneys "Pinocchio"

Ifølge Deadline er den Oscar-vindende instruktør Sam Mendes ("American Beauty","Spectre") i spil til at instruere liveaction-udgaven af Disneys animerede klassiker "Pinocchio" fra 1940. Mendes har ligeledes været på tale til remaket af en anden Disney-produktion i form af "Jimmy og den store fersken" med originaltitlen "James and the Giant Peach", der er baseret på Roald Dahls forlæg, og som blev filmatiseret af Henry Selick i 1996.

Men lige nu sættes Mendes altså også i forbindelse med en af de ældste og mest elskede Disney-klassikere om den levende trædukke, der må så grueligt meget igennem for at vise sit værd i bestræbelserne på at blive en rigtig dreng. Den nye films manuskript leveres af Chris Weitz. 

Af andre animerede Disney-film, som har en liveaction-udgave på vej, kan nævnes "Løvernes konge", "Mulan", "Dumbo" og "Aladdin".

Kommentarer

Sam Mendes på tale som instruktør på Disneys "Pinocchio"

  • ★★★★★★0

    Det ville overraske mig. Men kunne være interessant, hvis han ikke bindes for meget op på Disney's konventioner, men må give et Mendes take på historien. Fortællingen i sig selv, har jo flere spændende elementer.

    T. Nielsen24-05-17 15:38

  • 0

    Det lød langt mere interessant da Paul Thomas Anderson var tilknyttet som instruktør. Det var dog ikke en Disney produktion. 

    Sluppermand24-05-17 20:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen