Sam Raimi producerer gyseren "Every House is Haunted" for Netflix

Selvom "Evil Dead"-instruktøren er fuldt optaget af at instruere den næste "Doctor Strange"-film, så har han masser af tid til at producere nye gyserfilm.

Sam Raimi skrev sig ind i gysergenrens hall of fame for 40 år siden, da han lavede det første kapitel af sin elskede "Evil Dead"-trilogi. Siden årtusindskiftet har instruktøren dog primært beskæftiget sig med superheltefilm, hvor det i 00'erne blev til "Spider-Man"-trilogien med Tobey Maguire som netsvingeren, mens Raimi for tiden arbejder på Marvels imødesete efterfølger til "Doctor Strange".

Men selvom instruktørfokusset p.t. er rettet mod superhelte, holder det ikke den 61-årige filmmager fra fortsat at kaste sin kærlighed over gysergenren.

LÆS OGSÅ: "THE UNHOLY" SPREDER SKRÆK OG RÆDSEL I JOMFRU MARIAS NAVN

Sam Raimi er nemlig særdeles aktiv som producer, hvor han senest har haft haft en finger med i titler som "Crawl" og sidste års reboot af "The Grudge", mens den religiøse gyser "The Unholy" også er på trapperne. Og nu har Sam Raimi også haft tid til at finde sit næste projekt, som bliver "Every House is Haunted", der lander hos Netflix.

"Every House is Haunted" er baseret på en novellesamling af samme navn, hvori forskellige uhyggelige historier om møder med det overnaturlige fortælles. Filmatiseringen vil ikke være en antologifortælling, men vil tage udgangspunkt i historien "The House on Ashley Avenue.", hvor to paranormale efterforskere undersøger, hvorfor et bestemt, forladt hus ikke er til salg på boligmarkedet.

Filmen produceres altså af Sam Raimi, mens den instrueres af Corin Hardy, som har stået bag "The Nun" samt en håndfuld afsnit af "Gangs of London". En rolleliste eller udgivelsesdato er endnu ikke blevet offentliggjort.

Kommentarer

Sam Raimi producerer gyseren "Every House is Haunted" for Netflix

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen