Samuel L. Jackson vil have Mace Windu genoplivet i "Star Wars"-universet

Jackson har bedt "The Mandalorian"-instruktøren Bryce Dallas Howard om at få den afdøde jedi-mester genoplivet i bedste Boba Fett-stil.

Samuel L. Jackson er frisk på at gentage rollen som jedi-mesteren Mace Windu i et fremtidigt "Star Wars"-projekt.

Endda så frisk, at skuespillerveteranen nu plæderer for at få karakteren genoplivet. Windu blev ellers formodet omkommet efter de fatale hændelser i "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn" – men, som vi har set det før i den fjerne galakse, så har tilsyneladende afdøde personer det med pludseligt at genopstå.

Det så vi i "Star Wars: The Rise of Skywalker" og "The Book of Boba Fett", hvor hhv. Kejser Palpatine og Boba Fett igen blev vakt til live.

Se også: Første trailer til "Obi-Wan Kenobi" er landet!

Det samme skete for den grumme Sith-Lord, Darth Maul, som for længst er blevet genoplivet i "Star Wars"-serier-og film – selvom Obi-Wan Kenobi skar ham midtover i "Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende".

Samuel L. Jackson har pitchet idéen om at vække Mace Windu til live igen til "The Mandalorian"- og "The Book of Boba Fett"-instruktøren Bryce Dallas Howard, som han lige har samarbejdet med foran kameraet på Matthew Vaughns kommende spion-thriller "Argylle".

Ifølge Jackson er Howard helt vild med Windu-karakteren, så måske kan fans af jedi-mesteren med det lilla lyssværd så småt indstille sig på, at jedi-mesteren pludselig dukker op igen.

Det sker dog næppe i den med spænding imødesete miniserie om Obi-Wan Kenobi, som får premiere på Disney+ den 25. maj. Men hvem ved, om Samuel L. Jackson ender med at gøre comeback i rollen som Mace Windu i "Andor" eller "Ahsoka"...

Kommentarer

Samuel L. Jackson vil have Mace Windu genoplivet i "Star Wars"-universet

  • ★★★★★★1

    Yes please :-D

    Han kunne jo ende med at være lige så pukkelrygget som Yoda

    Wayne16-03-22 16:00

  • ★★★0

    Og hvem siger også at Jabba er død…..listen er uendelig :)

    Gormanden16-03-22 20:04

  • 0

    No ones ever really gone,

    men i dette tilfælde tror jeg det, medmindre det bliver i flash-backs til The Clone Wars.

    Johnny4217-03-22 12:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen