"Scarface"-remake dropper instruktør David Ayer

Genindspilningen af "Scarface" er endnu en gang på udkig efter en ny instruktør. Universal har i årevis arbejdet på en ny version af gangsterklassikeren. Flere instruktører har været igennem møllen, deriblandt Antoine Fuqua ("The Equalizer"), Pablo Larrain ("Jackie") og sågar "Harry Potter"-instruktøren David Yates.

Studiet gjorde endnu et forsøg med "Suicide Squad"-instruktøren David Ayer, som skulle skrive et nyt manuskript, hvor historien forgår i Los Angeles i stedet for Miami. Som så mange før ham er han nu blevet droppet til projektet. Ayers nye manuskript var efter sigende for mørkt og dystert til Universals smag, hvilket er overraskende, da historien omhandler en voldelig narkohandler i en mandsdomineret verden. 

Ayer er kendt for en vis mængde mørke i sine filmmanuskripter såsom "Training Day" og "End of Watch", men tilsyneladende ønsker studiet ikke at gøre "Scarface" alt for dyster, og muligvis de ønsker de at portrættere hovedpersonen som en form for antihelt.

Diego Luna er stadig sat til at spille hovedrollen i filmen, som efter planen får premiere i august 2018. Studiet vil derfor hurtigst muligt lede efter en ny instruktør. Tidligere havde filmen manuskript af Coen-brødrene, og før Ayer blev tilknyttet, var de på jagt efter Peter Berg ("Patriots Day") og "Hell or High Water"-instruktøren David MacKenzie, så det er interessant, om studiet vil vende tilbage til en af disse instruktører eller kigge efter en helt ny.     

Kommentarer

"Scarface"-remake dropper instruktør David Ayer

  • ★★★★★★0

    Indimellem ville det sgu være rart at man ikke satte en deadline, FØR man faktisk havde noget man ville med det man lavede. Ved godt at deadlines kan skubbes og projektet også er et moneyorienteret et. 

    T. Nielsen14-07-17 11:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen