Sci-fi-filmen "Upgrade" får tv-fortsættelse

Og skaberen bag den originale film er med ombord.

Fans af den voldelige science fiction-film "Upgrade" kan nu se frem til endnu en gang at tage på udflugt til den dystre teknologiske fremtid.

Leigh Whannell, der stod bag kameraet på filmen, planlægger nemlig at fortsætte historien i en ny tv-serie, som skal produceres i samarbejde med Blumhouse Television. Filmstudiet hos Blumhouse stod ligeledes bag den oprindelige film, som udkom i 2018.

"Upgrade" fulgte Grey Trace (spillet af Logan Marshall-Green), som efter et voldsomt overfald drager på hævntogt for at straffe de mænd, der dræbte hans kone og efterlod ham lammet. Til at uddele hævnen får han undervejs hjælp af et teknologisk implantat kaldet STEM, der gør ham til en overmenneskelig dræber.

Den nye serie foregår efter sigende nogle år efter begivenhederne i filmen og vil forsøge at udvide universet med en videreudviklet version af STEM-systemet. Samtidig vil serien udspille sig i en verden, hvor regeringen har valgt at bruge STEM som et redskab til at bekæmpe kriminalitet.

Whannell kommer efter planen til selv at sidde i instruktørstolen på serien, som dermed bliver hans tv-debut. Senest instruerede Leigh Whannell nyfortolkningen af "The Invisible Man" for Universal, og han er desuden kendt som en af skaberne bag "Saw"- og "Insidious"-filmserierne.

Kommentarer

Sci-fi-filmen "Upgrade" får tv-fortsættelse

 • ★★★0

  Fedt, at Whannell er på som instruktør. Hermed den serie jeg ser mest frem til. 

  Dolphinfriendly29-05-20 15:03

 • ★★★★0

  Det ser jeg også meget frem til og det lyder rigtig godt, at Wharnell selv skal stå for løjerne. Jeg håber desuden også, at nan får et gensyn med Logan Marshall-Green, som var fremragende i hovedrollen i filmen. 

  NightHawk29-05-20 15:40

 • 0

  Fedt. Filmen var rigtig god, så serien skal bestemt også ses :-)

  Nagash29-05-20 16:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen