Scorsese og DiCaprio atter sammen på nyt drama om massedrab i 1920'erne

Projektet kan blive DiCaprios sjette spillefilm med Scorsese som instruktør.

Instruktør Martin Scorsese og stjerneskuespilleren Leonardo DiCaprio er noget af en dynamisk duo, og samarbejdet mellem de to har allerede kastet en række af roste projekter af sig – senest med "The Wolf of Wall Street" i 2013. Nu pønser d'herrer på endnu en spillefilm.

Makkerparret har nemlig afsløret, at de forbereder en filmatisering af den amerikanske journalist David Granns nonfiction-bog "Killers of the Flower Moon". Til at skrive filmens manuskript har man engageret Eric Roth, der er manusforfatteren bag filmsucceser som "Forrest Gump", "The Insider", "München", "Benjamin Buttons forunderlige liv" og dette års nye udgave af "A Star Is Born".

Massedrab på den rige Osage Nation-stamme

"Killers of the Flower Moon" foregår i 1920'erne i Oklahoma og fortæller historien om Osage Nation-stammen, der på daværende tidspunkt talte en række særdeles velhavende indbyggere efter fundet af olie på deres reservat. Medlemmerne af stammen blev dog sidenhen på mystisk vis slået ihjel én efter én, hvilket fik det dengang nystartede FBI til at undersøge sagen, som skulle vise sig at være en af de mest foruroligende i USA's historie.

Scorsese og DiCaprios filmiske samarbejde startede med "Gangs of New York" fra 2002, og siden er fulgt "The Aviator", "The Departed", "Shutter Island" og altså "The Wolf of Wall Street". Planen er, at de kaster sig over arbejdet på "Killers of the Flower Moon", når deres nuværende projekter er blevet afsluttede. Leonardo DiCaprio optager for tiden Quentin Tarantinos "Once Upon a Time in Hollywood", mens Martin Scorsese sysler med at færdiggøre gangsterfilmen "The Irishman" for Netflix.

Kommentarer

Scorsese og DiCaprio atter sammen på nyt drama om massedrab i 1920'erne

  • ★★★0

    Troede lige i et sekund, at han endelig havde taget sammen til at få lavet den film om Holmes, men han døde jo selvfølgelig nogle årtier tidligere.
    Hvor mange årtier skal der mon gå før DiCaprio får tage sig sammen til at få lavet den film.

    Aranyhajú Nyárszépe30-10-18 15:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen