Se Luke Skywalker træne Baby Yoda på ny sej "Star Wars"-plakat

Kraften er stærk på en helt ny og officiel plakat med to af galaksens helt store ikoner i skøn forening.

Advarsel: Artiklen indeholder spoilers til 2. sæson af "The Mandalorian".

2. sæson af Disneys populære "Star Wars"-serie, "The Mandalorian", bød på en overraskelse af intergalaktiske proportioner.

Selveste Luke Skywalker dukkede nemlig pludselig op i sæsonfinalen for at sparke seriøs jedi-røv – for så derefter at drage på nye eventyr i selskab med den nuttede og force-sensitive fan-favorit Baby Yoda – eller Grogu, som den grønne skabning officielt hedder.

Læs også: RYGTE: LUKE SKYWALKER FÅR SIN EGEN SERIE PÅ DISNEY+

Nu har kunstneren Russell Walks så skabt en helt ny og officiel "Star Wars"-plakat, hvor både Luke og Grogu poserer i seje positurer i "The Mandalorian"-æraen.

Plakaten viser ud over de to karakterer en gul kyber-krystal og delene til, hvad vi må antage er Grogus lyssværd. Luke Skywalker er altså i fuld gang med at oplære den grønne fætter i jedi-fagets ædle kunst i kølvandet på begivenhederne i 2. sæson.

En anden flot plakat begået af Joe Corroney – med The Mandalorian himself som blikfang – har tilmed set dagens lys, og her optræder Grogu også. Begge plakater kan studeres herunder.

Tiden må vise, om Lukes oplæring af Grogu kommer til at spille en væsentlig rolle i 3. sæson af "The Mandalorian", der ventes at få premiere på Disney+ engang i 2022.

Kommentarer

Se Luke Skywalker træne Baby Yoda på ny sej "Star Wars"-plakat

 • 1

  Det kommer godt nok til at ende mørkt når der kommer en live-action film/serie, hvor man ser Kylo Ren slagte alle jedierne(inklusiv Grogu) ved Lukes jedi-akademi.

  Johnny4225-07-21 10:15

 • ★★★★0

  Hvornår foregår den i forhold til filmene? Luke ligner, det er fra Return-perioden...

  chandler7525-07-21 12:25

 • ★★2

  Hvornår foregår den i forhold til filmene? Luke ligner, det er fra Return-perioden...

  Ca. 5 år efter ROTJ :) 

  Thomas Fenger25-07-21 12:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen