Se Moovy.dk i Go'morgen Danmark!

Moovy TV-værten Johan Albrechtsen og hans medvært, Josephine R. Haase, talte forleden om "Star Trek"-franchisen i Go'morgen Danmark.

Duoen fortalte bl.a. om franchisens budskaber og tiltrækningskraft – og så blev der tilmed fyret en særpræget hilsen af på klingon.

Husk, at du også kan se Moovy TV's EKSKLUSIVE interviews med holdet bag "Star Trek Beyond" her på Moovy.dk, og at du kan se resten af Go'morgen Danmark-udsendelsen via TV2 PLAY.

Kommentarer

Se Moovy.dk i Go'morgen Danmark!

  • ★★★★★★0

    TV i TV! TV-ception!

    Zero Cool26-07-16 14:57

  • ★★0

    Et godt indslag; selv for en som mig, der kun finder Star Trek moderat underholdende (men bestemt mener, serien hører til i den bedre ende).

    Og herligt at se moovy.dk omtalt (via Johans titler) på TV! :-)

    Hvor kan jeg dog i øvrigt godt godt lide din entusiasme, Johan! For det første er den nødvendigt for en MOOVY TV-vært og -interviewer. For det andet smitter den. En opadvendt tommelfinger herfra.

    BN26-07-16 15:11

  • ★★★0

    Af en eller anden grund gider den video overhovedet ikke at loade for mig :/ Alle andre videoer, jeg lige prøvede af på youtube, virkede upåklageligt, men denne her kom aldrig længere end værtens smasken i det første sekund ...

    Underligt...

    HonoDelLoce26-07-16 15:27

  • ★★★★★0

    TUSIND tak for de søde ord, BN! Jeg er beæret og benovet over at høre, at min (indimellem løbske!) entusiasme ikke blot er tålelig, men også smittende! :-D

    Jeg har dog ingen problemer med videoen, Daniel... Hverken på computer eller iPhone!

    The Insider26-07-16 15:47

  • ★★★★★0

    Det var faktisk et overraskende godt indslag, altså ikke med tanke på Johan og Josephine, som jeg forventede ville levere i top, men også med tanke på spørgsmålene, der blev sendt i jeres retning. Good stuff.  

    Lars!26-07-16 15:53

  • ★★★★★0

    Jeg synes virkelig også, det var fedt, at vi fik tid til at dykke ordentligt ned i Star Treks "substans", og at det ikke bare blev "hat og briller" med fokus på spøjse rumvæsner og finurlige sprog (selvom jeg OGSÅ omfavner den del af Star Trek, men det er kedeligt, hvis det KUN skal handle om dét). Louise Wolff, værtinden, virkede oprigtigt interesseret i det hele, og hun havde også fortalt Josephine, at hun engang havde set en del af den gamle 60'er-serie.

    The Insider26-07-16 16:03

  • 0

    Skide godt Johan, så måtte i vise den :) Nu du selv inde på det med Brexit :) Sad faktisk og tænkte lidt over det da i kom ind på det. Sjovt man kan støtte briterne og gernse så en afstemning i Danmark okring det også, men selv kan side og se alle de gode visioner der er i Star Trek, så faktisk være modsat :)

    Geekalot26-07-16 16:15

  • ★★★0

     Jeg har dog ingen problemer med videoen, Daniel... Hverken på computer eller iPhone!

    Nu sendte det mig ud i en længere rund-googling. Det er åbenbart sådan et problem, folk nogle gange oplever, at enkelte videoer ikke gider loade, mens andre virker fint. Nogle gav server-tildelings-processen skylden.

    Jeg fik det dog til at virke efter at have prøvet et par andre browsere, og stemmer i: fedt indslag! :)

    HonoDelLoce26-07-16 16:57

  • ★★★★★★0

    Super godt, som altid!! Hvem er hende Josefine? En del af Moovy eller hvad?

    davenport26-07-16 17:59

  • ★★★★★★0

    Super godt, som altid!! Hvem er hende Josefine? En del af Moovy eller hvad?

    Hun er selvfølgelig Johans svar på Will Riker. Det virkelige spørgsmål er, om sætter sig på samme måde som Riker.

    Zero Cool26-07-16 18:10

  • ★★★★★0

    Super godt, som altid!! Hvem er hende Josefine? En del af Moovy eller hvad?

    Hun er værnepligtig :)

    Men hun er også fra www.pixel.tv/

    Elwood26-07-16 18:19

  • ★★★★★★4

    Som Hausgaard ville sige: "Hun er møj lidt grim!"

    davenport26-07-16 20:05

  • ★★★★★1

    Tusind tak, Daniel! Og fedt, at det tekniske dilemma blev løst! :-) Og TUSIND tak for de søde ord, alle sammen! Den kære Josephine er en god veninde, som jeg tænkte var oplagt at hive med om bord på de her Star Trek-ting (infomercials og Go'morgen DK), idet hun både har ekspertise inden for området OG er god foran kameraet. Vi glæder os også til at se hende igen på Moovy TV :-)

    The Insider27-07-16 01:30

  • 0

    Fedt indslag - tillykke med den fine eksponering.

    Wiseguy27-07-16 16:06

  • ★★★★★0

    Maaaaange tak! :-)

    The Insider27-07-16 16:10

  • 5

    Selvom det primært var Johan der bar faklen, vil jeg da også, overvejende på hans vejne, lige sige "tusind tak!!" mht alle de søde kommentarer om indslaget! :)

    Jeg er enormt taknemmelig over, at Johan ville dele oplevelsen med mig, og at jeg tilmed også kunne udtrykke mIn begejstring for Trek på TV! At kunne dele en franchise med så entusiastisk og velartikuleret et menneske, det er sgu fedt. 

    Jeg håber at indslaget, og ikke mindst Johans kommentarer på Brexit-situationen har fået flere menneskers øjne op for den rigdom og det arbejde der er lagt i det Univers, som Star Trek befinder sig i. 

    Greatness! :D 

    Lexi27-07-16 17:18

  • 2

    Totalt sejt! Übernice! :) Skulderklap til jer begge herfra! :)

    favabeansandanicechianti27-07-16 21:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen